Beluchtingsfilter tank

Bent u op zoek naar een goed beluchtingsfilter voor een tank? Dan bent u bij Techno Filter aan het juiste adres Wij leveren namelijk veel verschillende soorten beluchtingsfilters. Onze beluchtingsfilters voor een tank worden ingezet in veel verschillende industrieën, waaronder de farmaceutische industrie, de zuivel- en de drankenindustrie.

Dankzij het uitstekende advies en de goede service die we bieden, kunnen we rekenen op het vertrouwen van veel tevreden klanten in deze branches. Natuurlijk hopen we er ook op dat we u kunnen helpen met ons goede advies en onze mooie producten. Hiervoor komen we graag in contact met u.

Welk beluchtingsfilter (tank) heeft u nodig?

Voor we kunnen bekijken welk beluchtingsfilter voor een tank aansluit op uw behoeften, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat het precies is en hoe het werkt. Een beluchtingsfilter voor een tank wordt ook wel een tankbeluchter genoemd. Dit is een filter dat op een buffertank of op een buffervat kan worden aangesloten.

Zodra er vloeistof of gas uit de tank wordt gepompt, ontstaat er onderdruk in de tank. De meeste tanks en buffervaten zijn niet bestand tegen onderdruk en daarom moet het volume dat eruit onttrokken is ook aangevuld worden. Gewone buitenlucht is hiervoor in de regel niet geschikt; dat is veel te veel vervuild. Daarom is een beluchtingsfilter nodig.

Techno Filter is hét adres voor een beluchtingsfilter voor een tank

Het beluchtingsfilter moet uiteraard wel goed passen bij het soort tank of buffervat waarop het geplaatst wordt. En daar helpt Techno Filter u graag bij. Wij kunnen u helpen met deskundig advies en delen graag alles wat wij in de afgelopen 30 jaar geleerd hebben met u. Daarnaast kunnen we u altijd een offerte sturen met onze scherpe prijzen.

Het voordeel van werken met Techno Filter is dat u hier alles op één plek krijgt: van uitstekend advies tot de daadwerkelijke producten. Toen wij in 1998 begonnen, waren wij gespecialiseerd in advies op het gebied van microfiltratie. Na verloop van tijd hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar de verkoop van producten. Ook nu hanteren wij die gouden combinatie nog.

Kies voor onze gratis FreeScan

Een van de manieren waarop u kunt profiteren van onze uitstekende adviezen is door u aan te melden voor onze unieke Techno Filter FreeScan. Deze FreeScan is voor u helemaal gratis en geeft u volop aanknopingspunten om kosteneffectiever te werken. Wij bekijken waar u uw processen kunt optimaliseren en signaleren verbeterpunten.

Zo kijken we bijvoorbeeld naar problemen, maar zoeken we ook mogelijkheden om preventief te handelen. Het is immers vaak voordeliger en beter om problemen te vermijden, dan ze op te lossen. U kunt de FreeScan eenvoudig aanvragen via onze website. Wij nemen daarna contact met u op om de scan in te plannen.

Neem contact met ons op

Koop het beluchtingsfilter voor uw tank bij Techno Filter

Weet u precies welk beluchtingsfilter er op uw tank past? Dan kunt u deze natuurlijk ook meteen rechtstreeks bij Techno Filter bestellen. Wij leveren de meeste producten rechtstreeks vanuit ons centrale magazijn. Hierdoor heeft u de gewenste producten ook snel in huis. Om uw bestelling te plaatsen, kunt u telefonisch contact opnemen met onze specialisten.

Zij zijn tijdens kantoortijden te bereiken via 0297 – 524 131. Ook kunt u altijd een e-mail sturen naar info@technofilter.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de bestelling door te spreken en deze naar u toe te zenden. Zo hoeft u niet bang te zijn voor stilstand van de machines!