Filterbehuizing

Als filterbehuizing specialist kan Techno Filter u verschillende filterhuizen aanbieden. Daarbij vinden wij het altijd belangrijk dat de filterbehuizing goed aansluit bij de toepassing waarvoor u deze wilt gebruiken.

Wij leveren behuizingen het filteren van vloeistoffen en voor het filteren van gassen in diverse materialen zoals RVS, aluminium, en kunststof.

Klik hier voor contact

Filterbehuizing voor vloeistoffen

Voor vloeistoffen levert Techno Filter bijvoorbeeld sanitaire filterhuizen, die zeer geschikt zijn voor de farmaceutische industrie en voor toepassingen in de voedings- en drankenindustrie. Sanitaire filterhuizen zijn beschikbaar voor zowel filterschijven als filterkaarsen, en worden geleverd in RVS 304 of 316L.

Niet alleen sanitaire filterhuizen kunt u bij Techno Filter vinden. Als u op zoek bent naar een filterbehuizing voor vloeistoffen in industriële uitvoering, leveren wij die in RVS-, of kunststof uitvoering. De industriële filterhuizen zijn geschikt voor filterzakken, filterkaarsen, of filterschijven. Voor filterkaarsen is de filterbehuizing leverbaar in enkelvoudige en meervoudige uitvoering.

Filterbehuizing voor gassen

Voor gassen en perslucht kunt u wederom kiezen voor een sanitaire filterbehuizing. Deze behuizing wordt veel toegepast in de farmacie, en de dranken- en voedselindustrie. Techno Filter kan deze behuizingen leveren met verschillende koppelingen.

Industriële filterbehuizingen voor gassen en (pers)lucht zijn voor diverse toepassingen geschikt. U zoekt wellicht een filterbehuizing voor perslucht, heliumgas, ammoniakgas. Of u heeft een filterbehuizing nodig voor kooldioxide- en stikstofgas, of voor beluchting en ontluchting van buffervaten. Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Voor gebruik in de filterbehuizingen biedt Techno Filter ook ruime keuze in filterelementen voor bacteriën (met een poriegrootte van 0,1 tot 1,2 micron), voor deeltjes (poriegrootte tussen 0,5 en 3000 micron). Daarnaast leveren wij vervangende filterelementen.

Indien u vragen heeft over de filterbehuizing van Techno Filter kunt u direct met ons contact opnemen, of even bellen: +31(0)297 – 524 131. Wij helpen u altijd graag.