Filter element

Bent u op zoek naar een (vervangend) filterelement en wilt u gaan voor absolute topkwaliteit? Dan bent u bij Techno Filter aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het leveren van precies dát filterelement dat u zoekt. Als leverancier van filterbehuizingen, filterkaarsen, filterschijven en filterzakken bieden wij u altijd de perfecte oplossing.

Uiteraard vinden we het belangrijk dat u bij de aanschaf van uw filterelement ook een onafhankelijke en ruime keuze hebt. Daarom zijn alle producten die wij leveren afkomstig van verschillende fabrikanten. Dat geeft ons de mogelijkheid om altijd een objectief advies uit te brengen, dat helemaal aansluit op uw voorkeuren, eisen en wensen.

Gebruikt u het goede filterelement voor uw filtratieproces?

Natuurlijk is het leveren van een filterelement één ding; het is ook belangrijk om zeker te weten dat u het juiste filterelement gebruikt. Daarom is het fijn om te weten dat Techno Filter beschikt zo’n dertig jaar ervaring in de branche. Wij weten waar we het over hebben. Sterker nog; Techno Filter is in de eerste instantie opgericht als een adviesbureau.

En als er één ding is dat zeker is als het gaat om filtratieprocessen, dan is het dat dit niet eens zozeer een exacte wetenschap is. Het draait ook vooral om ervaring. En dat hebben wij inmiddels ruim voldoende. We werken in veel verschillende industrieën, zodat we goede oplossingen kunnen bieden voor alle mogelijke problemen of vraagstukken.

Kwaliteit in filterelement levert zekerheid op

Onze filterkaarshuizen worden onder meer ingezet voor het filteren van (stads)water, het beschermen van RO-systemen, het filteren van water in warmte-koude systemen en koel(water)systemen en als voorfilter voor proceswater. Onze volledig gevalideerde filterkaarsen voor bacteriën zijn helemaal traceerbaar en voldoen aan hoge eisen.

Dit betekent dat ze voldoen aan de zeer hoge eisen die onder meer gesteld worden aan de farmaceutische, elektronische, voedings- en drankenindustrie. Voor en tijdens de productie vinden verschillende controles plaats. Uiteindelijk wordt de filterkaars ook getest op ‘bubble point’ en vervolgens gedroogd en apart verpakt. Deze eindcontrole garandeert kwaliteit.

Ervaar het zelf met onze gratis scan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en speurt gevoelige plekken op, helpt met het verbeteren van de efficiency en bepaalt of u wel de juiste producten gebruikt. En betaalt u hier de juiste prijs voor of kan het gunstiger?

Wij zetten onze 30-jarige ervaring in om kansen te vinden om uw filtratieproces te optimaliseren. Van start tot finish. Of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. En om te achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vrijwel altijd nog veel winst te behalen is.

Neem contact met ons op

Techno Filter: dé specialist voor uw filterelement

Techno Filter helpt u graag met het opsporen van die kansen voor winst én het daadwerkelijk bieden van oplossingen die u besparingen op kunnen leveren. Dit heeft bij andere relaties al onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency. Kortom; tot besparingen die aanzienlijk optellen.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterelement wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0297 – 524 131. Daarnaast kunt u per e-mail contact opnemen via info@technofilter.nl.