Filterelementen

Techno Filter is hét bedrijf dat u moet kennen als het gaat om filterelementen. Wij zijn specialist op het gebied van filterelementen voor gassen en vloeistoffen. Denk bijvoorbeeld aan filterelementen voor water of (pers)lucht. Dankzij deze specialisatie zijn wij altijd in staat om u de meest professionele oplossing te bieden en kunt u bij ons rekenen op topkwaliteit.

Ons brede assortiment zorgt er bovendien voor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden, ongeacht wat u zoekt. Bij vloeistoffiltratie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor filterelementen die bacteriën filteren. Hiervoor is een poriegrootte van tussen de 0,1 en 1,2 micron zeer geschikt. Uiteraard voldoen deze aan de richtlijnen van onder meer de FDA.

De beste filterelementen voor vloeistoffiltratie

De filterelementen voor vloeistoffiltratie zijn bedoeld voor het filteren van gisten, bacteriën en schimmens. Ook zijn ze behulpzaam in het reduceren van het aantal virussen in de vloeistof. Daarnaast hebben we voor vloeistoffiltratie filterelementen voor deeltjes met een poriegrootte van 0,5 tot 3000 micron. Deze zijn leverbaar met veel verschillende aansluitingen.

Dit maakt het mogelijk om de elementen in vrijwel alle filterbehuizingen te plaatsen. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de levering van vervangende filterelementen voor verschillende bekende filtermerken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor vloeistoffiltratie of benieuwd bent naar de beste optie, neem dan gerust contact op.

Ook voor al uw gerelateerde producten

Als specialist op het gebied van filtratietechniek biedt Techno Filter mogelijkheden voor allerlei toepassingen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld toegepast voor het filteren van frisdrank, mineraalwater, vruchtensappen, binnen brouwerijen, voor wijn, voor gedistilleerde dranken, wodka, jenever en whisky en voor eetbare oliën en vetten.

Ook voor waterbehandeling is het hebben van het juiste filter van groot belang. Het is dan immers essentieel om de groei van legionella of andere bacteriën te voorkomen. Andere industrieën die wij ondersteunen met onze producten zijn de chemische industrie, ziekenhuizen en de elektronische industrie. Met filterelementen, maar ook met alle gerelateerde producten.

Neem de proef op de som met onze gratis scan!

Natuurlijk hoeft u niet zomaar van ons aan te nemen dat wij specialist zijn in ons vakgebied. U kunt ons op dat vlak ook testen. Helemaal gratis. Wij hebben namelijk speciaal voor u de Techno Filter FreeScan ontwikkeld. Door middel van deze scan nemen wij uw volledige filtratieproces kosteloos onder de loep. Dit is uniek in de filterindustrie en ontzettend handig.

Wij kijken of u wel de juiste materialen gebruikt, of uw filtratieproces wel optimaal is ingericht en of u geen technische problemen ervaart. Krijgt u steeds vaker te maken met stijgende onderhoudskosten? Ook dan kan de FreeScan iets voor u betekenen. Aan de hand van een grondig onderzoek en analyse, bieden wij u de mogelijkheid uw processen te optimaliseren.

Neem contact met ons op

Techno Filter: uw adres voor al uw filterelementen

Kortom; als het gaat om filterelementen, filterkaarsen, filterhuizen of andere producten, dan hoeft u maar één naam te onthouden: Techno Filter. Techno Filter is hét adres voor alles rondom uw filterproces. Neem contact met ons op om een gratis FreeScan uit te laten voeren of bel ons voor al uw vragen. Ons team specialisten zit voor u klaar.

Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via 0297 – 524 313. Ook kunt u altijd een e-mail sturen naar info@technofilter.nl. Heeft u buiten kantoortijden of in het weekend te maken met een noodgeval en is het heel belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt? Bel ons gewoon; wij doen ons best om dan zo snel mogelijk met een goede oplossing te komen.