Filterhuis kunststof

Binnen het brede aanbod van filterbehuizingen dat u bij Techno Filter vindt, kunt u ook kiezen voor een filterhuis van kunststof. Het filterhuis van kunststof is te gebruiken in de industrie en wordt vooral veel toegepast binnen vloeistoffiltratie. Techno Filter levert uw filterhuis in kunststof in verschillende lengtes én van verschillende soorten materiaal.

Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld polypropyleen, polyethyleen of PVDF. Wilt u het proces visuele ook blijven controleren? Dan zijn de huizen met een transparante polycarbonaat schaal een goede oplossing. Het kunststof filterhuis is onder meer een optie voor de standaard filterzaklengtes 1 en 2. Ze zijn echter ook leverbaar voor de kleinere filterzakken 3 en 4.

Koop uw filterhuis van kunststof bij Techno Filter

In principe maakt het niet uit wat voor filterhuis van kunststof u nodig heb; u kunt erop rekenen dat u bij Techno Filter precies vindt wat u nodig hebt. Een voordeel van onze kunststof filterhuizen is dat ze ook te gebruiken zijn met verschillende aansluitingen, zoals Polyloc, Sentinel en ‘ring’. Techno Filter adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Al onze filterhuizen voldoen in ieder geval aan de Europese Richtlijn Drukapparatuur. Het type filterhuis dat we voor u selecteren, hangt uiteraard af van de eisen die u stelt, de toepassing die u voor ogen heeft, de PED-categorie en natuurlijk de capaciteit, werkdruk en de temperatuur. Wij nemen dit allemaal in overweging bij het uitbrengen van een advies.

Onafhankelijk leverancier van talloze merken

Omdat wij filterhuizen leveren van verschillende merken, zijn wij niet gebonden aan één type. Dit betekent dat wij een onafhankelijk advies kunnen geven in iedere situatie. Dit verzekert u ervan dat u een advies krijgt dat helemaal aansluit op uw situatie. Bovendien biedt het leveren van verschillende merken ons de mogelijkheid om altijd een maatwerkoplossing te geven.

De producten die we leveren, leveren we voornamelijk uit ons magazijn in Uithoorn. Dankzij de grote voorraad kunnen wij bestellingen snel verwerken en ervoor zorgen dat uw producten zo snel mogelijk bij u op locatie bezorgd worden. U hoeft bij ons dus niet te wachten tot het onderdeel besteld is. Hiermee besparen we kostbare tijd.

Kom preventief in actie met een goed filterhuis van kunststof

Veel van onze klanten vinden het belangrijk om niet alleen problemen snel op te lossen, maar ook proactief te handelen. Daarom hebben wij de FreeScan ontwikkeld. Deze Techno Filter FreeScan biedt u de mogelijkheid om uw filtratieprocessen gratis door ons te laten bekijken. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld problemen signaleren voor ze zich voordoen.

Daarnaast ligt de focus in de uitvoering van de FreeScan op het optimaliseren van uw filtratieproces. Wij gebruiken onze 30 jaar aan ervaring om te bepalen of u het meest geschikte type filter gebruikt en of er mogelijkheden zijn voor verbetering van de efficiency. Deze scan is ook een aanrader als u te maken hebt met stijgende onderhoudskosten of technische problemen.

Neem contact met ons op

Advies over uw filterhuis van kunststof via Techno Filter

Aan de hand van de resultaten van de scan zorgen wij voor een passend advies. Eventueel kunnen we u natuurlijk helpen met de implementatie ervan. Als u deze scan wilt aanvragen, dan kan dat eenvoudig door het formulier op de website in te vullen of door op andere wijze contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via 0297 – 524 131 of info@technofilter.nl.

Heeft u te maken met een acuut probleem en heeft dit noodgeval zich voorgedaan buiten kantoortijden? In dat geval zijn wij ook bereikbaar. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw processen niet te lang stilstaan en zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen met een oplossing. Ook dát is de service van Techno Filter!