Filterhuis RVS

Bent u op zoek naar een goed filterhuis van RVS? Dan bent u daarvoor bij Techno Filter in Uithoorn aan het goede adres. Techno Filter levert verschillende soorten filterhuizen voor vloeistof- en persluchtfiltratie. Een goed voorbeeld hiervan is een hoogwaardig filterhuis dat is uitgevoerd in RVS. Dit filterhuis is geschikt voor verschillende toepassingen.

Een voorbeeld is bijvoorbeeld de filterbehuizing voor vloeistof. De sanitaire uitvoering hiervan is gemaakt van RVS en is te steriliseren met behulp van verzadigde stoom of te desinfecteren met heet water. Dit filterhuis is geschikt voor filterkaarsen of filterschijven. De industriële uitvoering van het filterhuis van RVS is ook leverbaar voor filterzakken.

Koop uw filterhuis van RVS bij Techno Filter

Natuurlijk zijn dit niet alle opties die we bieden als het gaat om het leveren van een hoogwaardig filterhuis. Ons brede assortiment omvat oplossingen voor vrijwel elke situatie. Als professioneel bedrijf zorgt Techno Filter er bovendien voor dat alle filterbehuizingen voor filterzakken, filterschijven en filterkaarsen geproduceerd worden volgens geldende wetgeving.

Zo weet u zeker dat alles voldoet aan de eisen van de Europese Richtlijn Drukapparatuur. Dit wil zeggen dat elk filterhuis dat u bij Techno Filter aanschaft, veilig in gebruik is en van uitstekende kwaliteit. De filterhuizen die wij leveren, worden door verschillende fabrikanten geproduceerd. Dit waarborgt onze onafhankelijkheid en daarmee het optimale advies voor uw bedrijf.

Ook voor alle andere benodigdheden

Naast uw filterhuis kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere producten en accessoires. Zo verkopen wij bijvoorbeeld filterkaarsen voor deeltjes, filterkaarsen voor bacteriën, filtermodules, filterzakken, actieve koolelementen, perslucht-, vacuüm- en gasfilters, vervangende procesfilters en vervangende perslucht- en vacuümfilters.

Ook hiervoor geldt dat wij veel verschillende merken leveren. Zo kunt u zeker zijn van een onafhankelijk advies dat precies aansluit op uw situatie. Wij leveren veel van onze producten direct uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen ze snel worden bezorgd, wat onnodig stilstaan voorkomt. Dit bespaart u veel tijd, geld en ergernis. Wij denken graag mee in oplossingen.

Profiteer van onze unieke FreeScan

Twijfelt u of uw processen wel optimaal zijn ingericht? Of er misschien betere filterhuizen zijn? Of krijgt u te maken met stijgende onderhoudskosten en weet u niet helemaal waar dit aan ligt? Dit zijn allemaal onderwerpen die we behandelen in onze gratis FreeScan. Tijdens de uitvoering van deze scan nemen wij – geheel kosteloos – uw filtratieproces onder de loep.

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van filtratieprocessen en hebben hierin al zo’n 30 jaar ervaring. Deze specialistische kennis zetten we graag in om te kijken waar we uw productiecapaciteit kunnen verhogen, uw productiestilstand kunnen verminderen en uw efficiency kunnen verbeteren. U kunt deze scan gemakkelijk aanvragen via onze website.

Neem contact met ons op

Techno Filter: hét adres voor uw RVS filterhuis

Kortom; het maakt niet uit of u Techno Filter in wilt schakelen voor de aanschaf van een RVS filterhuis of dat u uw volledige filtratieproces door wilt lichten; wij helpen u graag. Wij hebben in de afgelopen jaren ervaring opgedaan in tal van industrieën en hebben een goede naam opgebouwd in ons vakgebied. Wij weten dan ook zeker dat we ook iets voor u kunnen doen.

Wilt u meer weten, een gratis scan aanvragen of producten uit ons assortiment bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via 0297 – 524 131. U kunt ook een e-mail sturen naar info@technofilter.eu. Is er sprake van een noodgeval? Dan kunt u ons ook buiten kantoortijden bereiken. De service van Techno Filter is op dat vlak ongekend!