Filterhuis

Techno Filter heeft een uitgebreide lijn filterhuizen. Deze filterhuizen zijn verkrijgbaar in industriële en sanitaire uitvoering. De industriële filterhuisuitvoeringen zijn beschikbaar in RVS en in de kunststoffen polypropyleen, polyethyleen en PVDF. Een belangrijk voordeel van Techno Filter is dat al onze filterhuizen voldoen aan de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur.

Wij leveren niet alleen goede filterhuizen maar kunnen u ook adviseren in het gebruik van het beste filterhuis. Het type filterhuis dat wij selecteren hangt volledig af van kwaliteitseisen,  de toepassing, the PED-categorie, de capaciteit, werkdruk en de temperatuur. Onze filterhuizen zijn in te delen in een aantal categorieën, waaronder filterhuis industrieel en filterhuis sanitair.

Filterhuis van 10 inch bestellen?

Bent u op zoek naar een filterhuis van 10 inch, dan kunt u hiervoor ook terecht bij Techno Filter. De enkelvoudige filterbuizen zijn leverbaar voor de standaard diameter filterkaars. De lengten hiervan zijn 5, 10 en 20 inch. Ook verkopen wij typen die geschikt zijn voor de grote diameter filterkaars. Deze zijn leverbaar in de lengten 10 en  20 inch.

Wij leveren bovendien de kleine typen. Deze zijn geschikt voor filterzakken met een lengte van 10 en 20 inch. Deze filter zakhuizen zijn beschikbaar met onder andere een, anderhalf en twee  inch inlaat- en uitlaataansluitingen. De grotere typen zijn beschikbaar in de materialen polypropyleen (PP), Polyethyleen (PE), SAN en PDVF. Kortom; er is volop keuze.

Filterkaarshuis voor industriële toepassingen

Vrijwel alle industrieën gebruiken filterhuizen in industriële uitvoering. Deze kunnen gebruikt worden voor het filteren van water, het beschermen van RO-systemen, het filteren van water in warmte-koude systemen en koelwatersystemen en als voorfilter voor proceswater. Bij Techno Filter kunt u onder meer terecht voor enkelvoudige filterkaarshuizen industrieel in RVS.

Ook verkopen wij meervoudige filterkaarshuizen in RVS. Voorbeelden hiervan kunt u op onze website vinden. Wilt u meer weten over een filterkaarshuis voor uw specifieke branche? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten geven u graag goed advies. Zij kunnen hiervoor putten uit een ervaring van bijna 30 jaar. Dit vindt u nergens anders; het is uniek in de branche.

Profiteer vandaag nog van onze gratis FreeScan

En andere mogelijkheid om hiervan te profiteren is u aan te melden voor de gratis FreeScan. Tijdens deze FreeScan en brengen wij uw filtratieproces kosteloos onder de loep. Dit is absoluut uniek in de filterindustrie. Wij kijken onder meer naar technische problemen in uw filtratieproces en zoeken mogelijkheden om de efficiency aanzienlijk te verbeteren.

Heeft u bijvoorbeeld te maken met zeven onderhoudskosten? Wilt u onderzoek uit laten voeren naar de kwetsbaarheid van filters in productieproces? Hebben uw filters de juiste prijs-kwaliteitverhouding? En dat op preventief onderzoek? Problemen voorkomen is altijd goedkoper dan problemen oplossen. Wij helpen u hier graag bij: uw winst is onze winst!

Neem contact met ons op

Het optimale filterhuis koopt u gemakkelijk en snel via Techno Filter

Inmiddels zal het duidelijk zijn: het optimale filterhuis koopt u natuurlijk via Techno Filter. Het optimaliseren van uw filtratieproces is ons vak. We hebben bijna 30 jaar ervaring in verschillende industrieën en kunnen begeleiden van start tot finish. Aarzel niet en neem nu direct nog contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 0297-524 131.

Heeft u uw processen goed in kaart gebracht en wilt u weten welke mogelijkheden ter optimalisatie er nog zijn? Ook dan kan Techno Filter u van dienst zijn, onder meer via de FreeScan. Hierin is namelijk veel aandacht voor de verhouding tussen potentiële verbeteringen en de terugverdientijd. Als uw processen geoptimaliseerd zijn, hebben wij ons doel bereikt.