Filterhuizen

Bent u op zoek naar nieuwe filterhuizen voor bedrijf? Maak dan kennis met Techno Filter. Binnen ons filterprogramma treft u verschillende soorten filterhuizen aan. Zo levert Techno Filter onder meer sanitaire filterhuizen en industriële filterhuizen. Onze filterhuizen zijn geschikt voor gassen en vloeistoffen. Ze zijn uitgevoerd in RVS, aluminium of kunststof.

Techno Filter vindt kwaliteit en veiligheid van groot belang, zeker als het gaat om filterhuizen. De huizen voor verschillende typen filterkaarsen en filterzakken worden geproduceerd volgens de Europese wetgeving. Het niveau waarop onze sanitaire behuizing is afgewerkt is uitzonderlijk hoog. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een uitgebreide keuze.

Filterzakken bestellen

Wilt u nieuwe filterzakken bestellen? Dan hoeft u daarvoor maar één naam te onthouden: Techno Filter. Techno Filter biedt u graag veel keuze in sanitaire filterbehuizingen: wij leveren sanitaire filterhuizen voor een filterkaars en voor filterschijven. U kiest hier voor een enkelvoudige of meervoudige uitvoeringen en hebt ook keuze uit verschillende lengtematen.

Een belangrijk voordeel van Techno Filter is dat niet alleen de juiste filterhuizen en filterzakken kunnen leveren, maar nu ook voorzien van deskundig advies. Wij beschikken namelijk over meer dan 30 jaar ervaring. Bovendien leveren wij veelal uit voorraad, waardoor wij een snelle levertijd kunnen garanderen. Dat betekent dat u nooit op uw spullen hoeft te wachten.

Kies voor een filterkaars van hoogwaardige kwaliteit

In een branche als onze is niet alleen de prijs van belang. Over kwaliteit telt mee. Sterker nog, de kwaliteit is van groot belang. Daarom voldoen al onze filterhuizen én elke filterkaars aan de Europese wetgeving. U kunt dus rekenen op kwaliteit. Als u hier meer over wilt weten kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0297-524 131.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met speciale filterhuizen. Deze kunnen wij desgewenst op maat maken en voorzien van een speciale oppervlakteafwerking van bijvoorbeeld Viwateq of Halar, een speciale coating. Al onze categorie III en IV-huizen laten wij uitsluitend produceren door fabrikanten binnen de EU. Zo weet u zeker dat ze voldoen aan de eisen.

Optimaliseer dankzij onze gratis FreeScan

Wij hebben het als bedrijf altijd ontzettend belangrijk gevonden om te blijven verbeteren. Dat willen we ook graag voor onze klanten. Daarom bieden we hen de mogelijkheid om te optimaliseren met onze gratis FreeScan. Tijdens zo’n FreeScan onderzoeken we alles rondom uw filtratieproces en kijken we welke mogelijkheden er zijn voor verbetering.

Dat kan op allerlei vlakken zijn. Heeft u bijvoorbeeld technische problemen in uw filtratieproces? Wilt u de efficiency verbeteren? Of weet u niet zeker of u wel het meest geschikte type filter gebruikt? Merkt u dat uw onderhoudskosten steeds verder toenemen? Wij onderzoeken, analyseren en komen met een oplossing die perfect bij uw bedrijf past.

Neem contact met ons op

Techno Filter is uw adres voor de allerbeste filterhuizen

Of u nu gaat voor de FreeScan, het uitgebreide advies of gewoon ons mooie, goed gesorteerde programma met filterhuizen: u kunt erop rekenen dat Techno Filter altijd het beste biedt. Wij delen met plezier alles wat wij in 30 jaar hebben geleerd met u, zodat u uw processen ook optimaal kunt verbeteren en uw rendement kunt vergroten. Net als vele bedrijven voor u.

Wilt u ook graag advies over hoe u uw filtratieprocessen het beste kunt inrichten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0297 – 524 131 of per e-mail door een berichtje te sturen naar info@technofilter.nl. Onze specialisten zitten voor u klaar. Heeft u te maken met een noodgeval dat écht niet kan wachten tot later? Ook dan zijn wij bereikbaar.