Filterkaars

Als u regelmatig werkt met filterkaarsen, dan weet u dat u niet zomaar elke filterkaars voor elke toepassing kunt gebruiken. Een filterkaars moet sowieso van hoogwaardige kwaliteit zijn en geschikt voor het product waarmee deze gebruikt wordt. Wilt u de filterkaars voor vloeistoffen gebruiken, dan moet deze ook geschikt zijn voor het gebruik met vloeistoffen.

Bij Techno Filter kunt u terecht voor de juiste filterkaars voor uw project. Onze filterkaarsen die geschikt zijn voor vloeistoffen worden bijvoorbeeld normaal gesproken getest volgens de zogenaamde Bèta Ratio 5000. Dit wil zeggen dat slechts één van de vijfduizend deeltjes van de onderzochte grootte tijdens zo’n test het filter mag passeren. Dit maakt het erg nauwkeurig.

Koop uw kaarsenfilters bij Techno Filter

Kortom; als u op zoek bent naar een breed assortiment met goede kaarsenfilters, dan komt u automatisch uit bij Techno Filter. Wij verkopen alles op dit gebied en leveren altijd diverse kwaliteiten en diverse uitvoeringen. Onze kaarsenfilters zijn onderverdeeld in deeltjesfilter, bacteriefilter en de filterkaars van RVS, die geschikt is voor vloeistoffen en gassen.

Ook verkopen wij andere soorten filters, zoals een persluchtfilter, vacuümfilter en een gasfilter. Zoekt u een vervangende filterkaars voor uw bestaande installatie? Dan is het handig om te weten dat Techno Filter ook een royaal aanbod met vervangende kaarsenfilters beschikbaar heeft. Hierin maken we onderscheid tussen de elementen voor deeltjes en voor bacteriën.

Hoogwaardige, filterkaars, filterhuizen en industriële filters

De belangrijkste reden dat we hier onderscheid tussen maken, is dat de testmethode voor beide soorten elementen heel anders is. Hoewel ze beiden gericht zijn op het bepalen van de filterfijnheid, om te zorgen voor een goede kwaliteit, gaat er een ander proces achter schuil. Ook als het gaat om onze industriële filters en filterhuizen staat kwaliteit centraal.

Techno Filter heeft zich door de jaren heen bewust gespecialiseerd op het vlak van microfiltratie en heeft als gevolg daarvan heel veel aandacht voor de kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat al onze materialen voldoen aan de geldende Europese wet- en regelgeving en doen er dan ook alles aan om dit te realiseren. Dit resulteert in kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Test uw filterkaars en laat uw proces doorlichten met onze gratis scan

Wilt u graag zelf ervaren hoe de kennis en ervaring van Techno Filter ingezet kan worden om al uw processen te verbeteren? Dat begrijpen wij helemaal. Daarom kunt u bij ons gebruik maken van een unieke service: de Techno Filter FreeScan. Dit is een gratis scan waarmee wij uw hele proces doorlichten en kijken naar kansen voor optimalisatie.

Hoewel de scan in principe eenvoudig is, is voor het uitvoeren ervan veel specialistische kennis vereist. En dat is precies waarover Techno Filter beschikt. Wij zijn er daarom ook trots op te kunnen melden dat de scan al bij verschillende partners van Techno Filter heeft geleid tot een verhoging van de productiecapaciteit, minder stilstand en een betere efficiency.

Neem contact met ons op

Techno Filter: uw partner voor uw nieuwe filterkaars

Of u nu behoefte hebt aan bepaalde producten of juist aan een goed advies waarop u kunt rekenen; in beide gevallen bent u bij Techno Filter aan het juiste adres. Techno Filter is hét kenniscentrum op het gebied van proces- en industriële filtratie binnen het gebied van 0,01 tot ongeveer 2000 micron. Wij kunnen zeker de perfecte oplossing voor u vinden!

Op dit moment zijn wij al met succes actief in branches als de elektronische industrie, de zuivelindustrie, energie, de chemische industrie, drankenindustrie, farma en ziekenhuizen. Daarnaast leveren wij aan O.E.M.-fabrikanten. En natuurlijk zetten wij onze uitgebreide kennis en ervaring ook heel graag in voor u!