Industrieel filterhuis

Een industrieel filterhuis, of een filterhuis voor industriële toepassingen, koopt u natuurlijk bij Techno Filter. U kunt bij ons terecht voor een industrieel filterhuis voor het filteren van gassen, maar ook voor een industrieel filterhuis voor het filteren van vloeistoffen. Ze zijn bij ons leverbaar in single of multi-uitvoering en uitgevoerd in optimale kwaliteit.

Het industrieel filterhuis dat Techno Filter levert voor vloeistoffen is geschikt voor verschillende typen filterkaarsen of filterzakken. Ze zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Als het gaat om een industrieel filterhuis voor filterzakken, dan kunnen we deze leveren voor de standaard filterzaklengtes 1 en 3. Daarnaast zijn ze ook leverbaar voor de  lengtes 3 en 4.

Industriële filters op maat

In vrijwel alle industrieën worden industriële filters gebruikt. Deze kunnen bijvoorbeeld worden toegepast voor het filteren van (stads)water, het beschermen van RO-systemen, het filteren van water in warmte-koude systemen en koel(water)systemen en als voorfilter voor proceswater. Ook zijn er filterhuizen voor stoom die in industriële uitvoering geleverd kunnen worden.

Wij leveren zowel een industrieel filterhuis geschikt voor filterkaarsen met een diameter van 63 tot 70 mm als filterbehuizingen voor High Flow-filterelementen. Een aantal typen filterhuizen zijn ook heel erg geschikt voor O.E.M.-producenten. Als u behoefte hebt aan een bepaald type filter voor een bepaalde toepassing, dan kunnen wij bovendien altijd maatwerk leveren.

Techno Filter: de specialist voor uw industrieel filterhuis

Bent u nog op zoek naar een goede partner die meer doet dan alleen u ondersteunen bij de aanschaf van bepaalde filters? Die verder gaat dan het leveren van producten? Dan bent u bij Techno Filter aan het juiste adres. Wij zijn hét kenniscentrum op het gebied van proces- en industriële filtratie binnen het gebied van 0,01 tot circa 2000 micron.

Doordat wij ons hebben gespecialiseerd in dit filterbereik, zijn wij uniek in de branche. Wij kunnen dankzij deze specialisatie als geen ander dé perfecte oplossing selecteren voor een filtratieprobleem. Dit doen we onder meer voor bedrijven in de drankenindustrie, de chemische industrie, farma en ziekenhuizen, energie en de zuivelindustrie.

Unieke service in de industrie

Daarnaast bieden wij met de Techno Filter FreeScan nog een unieke service in het vakgebied: wij nemen helemaal gratis uw filtratieproces onder de loep en kijken bijvoorbeeld naar technische problemen die u ervaart. Daarnaast hebben we oog voor mogelijkheden om uw efficiency te verbeteren en controleren we of u wel het meest geschikte type filter gebruikt.

Deze scan is ook een uitkomst als u te maken heeft met stijgende onderhoudskosten of als u onderzoek uit wilt laten voeren naar de kwetsbaarheid van filters in uw productieproces. Ons doel is het optimaliseren van uw processen, zodat u minder te maken krijgt met stilstand en optimaal rendement uit uw systemen kunt halen. U profiteert dus zeker van ons advies.

Neem contact met ons op

Koop uw industrieel filterhuis via Techno Filter

Wilt u uw industrieel filterhuis aanschaffen via Techno Filter of wilt u kijken op welke manieren wij u kunnen helpen om uw processen te optimaliseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zetten onze 30 jaar ervaring graag in om u verder te helpen. Bovendien bieden wij u één aanspreekpunt voor al uw zaken met betrekking tot microfiltratie. Heel gemakkelijk!

Wij leveren producten van veel verschillende merken, waardoor u altijd kunt rekenen op ons onafhankelijke advies. Daarnaast is het ook goed om te weten dat wij veel producten uit voorraad leveren. Dat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat ze snel binnen uw bedrijf kunnen worden geïmplementeerd. Wij zijn dus ook dé partner bij noodgevallen!