Industriële filterbehuizing

Techno Filter is uw adres als het gaat om alles dat te maken heeft met het proces van microfiltratie. Ook voor een industriële filterbehuizing kunt u bij ons terecht. Wij begrijpen namelijk dat u niet alleen veel keuze wilt, maar dat het ook belangrijk is om een uitstekende kwaliteit te hebben. Daar staan wij voor.

Elke industriële filterbehuizing die door ons geleverd wordt, voldoet aan de Europese Richtlijn Drukapparatuur. Als professioneel bedrijf  vinden we het namelijk niet alleen belangrijk om precies de industriële filterbehuizing te leveren die u zoekt, maar hierin ook de allerbeste kwaliteit te bieden. Met ons voldoet u zeker aan alle regels.

Industriële filterbehuizing van veel verschillende merken

In ons assortiment vindt u industriële filterbehuizingen van veel verschillende merken. Wij zijn geen distributeur van één bepaald merk, dus u kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies en u vindt bij ons precies het product dat aansluit op uw wensen en eisen. Voorbeelden van de specifieke merken kunt u vinden bij de diverse soorten filterhuizen op onze site.

Ons assortiment bestaat uit onder meer High Flow-filterkaarshuizen (zowel single stack als meervoudig) en industriële filterbehuizing uitgevoerd in RVS (ook single stack en meervoudig). De meervoudige industriële filterbehuizing is verkrijgbaar in 5 x stack, 9 x stack, 21 x stack en 100 x stack. De High-Flow behuizing is verkrijgbaar in 7 x stack.

Maak vandaag nog gebruik van onze Techno Filter FreeScan

Werken uw processen in principe goed, maar bent u benieuwd of er niet nog verbeterkansen zijn die u op dit moment laat liggen? Dan kunt u een aanvraag doen voor een Techno Filter FreeScan. Deze scan is uniek in de filterindustrie en levert u veel voordeel op. Tijdens deze scan nemen wij uw volledige filtratieproces onder de loep. En dat doen we helemaal gratis.

We zetten onze expertise in het optimaliseren van filtratieprocessen in om te kijken waar u nog een verbeterslag kunt slaan. Uiteraard houden we hierin ook rekening met de terugverdientijd, zodat u zeker weet dat uw investeringen ook daadwerkelijk rendement opleveren. Bij verschillende relaties heeft dit al geleid tot een verbetering in de productiecapaciteit.

Uw industriële filterbehuizing snel geleverd

Een ander belangrijk voordeel van zaken doen met Techno Filter is dat wij veel van onze producten uit eigen magazijn leveren. Dit betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat het benodigde onderdeel snel bij u bezorgd wordt. Hierdoor worden de gevolgen van een eventuele stilstand – en daarmee ook de kosten – beperkt.

Heeft u geen industriële filterbehuizing nodig, maar filterhuizen voor sanitair, een kunststof filterhuis, een filterzakhuis van RVS of een speciaal filterhuis volgens de Richtlijn Drukapparatuur? Neem dan ook zeker contact met ons op. Al onze categorie III en IV-filterhuizen laten wij uitsluitend produceren door fabrikanten binnen de Europese Unie.

Neem contact met ons op

Techno Filter adviseert bij de aanschaf van uw industriële filterbehuizing

Techno Filter is dé specialist als het gaat om microfiltratie en daarmee is het ook uw deskundige partner op dit gebied. In ons programma met filters en filterhuizen richten we ons op het filterbereik van 0,01 – 2000 micron. Dit geldt voor zowel industriële filtratie als voor procesfiltratie. Op het gebied van microfiltratie, onze kernactiviteit, zijn wij toonaangevend.

Wij hebben bewust gekozen voor een beperkt filterbereik, zodat we hierin alles voor u kunnen betekenen. We kunnen u helpen met advies over het toepassen van het juiste filterhuis en het juiste filterelement. In al onze adviezen houden we bovendien uitdrukkelijk rekening met de eisen die u als klant aan uw materiaal stelt.