Kaarsenfilter

Voor de microfiltratie van vloeistoffen wordt veelal een kaarsenfilter gebruikt. De werking hiervan is eenvoudig: een of meerdere langwerpige elementen – ook wel kaarsen genoemd – worden in een vat geplaatst om te zorgen voor microfiltratie. Dit wordt heel regelmatig toegepast in onder meer voedingsmiddelen- en farmaceutische industrieën.

Het is dus belangrijk dat de werking van uw kaarsenfilter helemaal voldoet aan de wettelijke eisen en richtlijnen. Daarom kunt u daarvoor het beste terecht bij Techno Filter in Uithoorn. Techno Filter levert niet alleen kaarsenfilters en filterhuizen, maar ook goed advies. Het bedrijf is namelijk oorspronkelijk gestart als adviesbureau met filtratieproblemen als specialisatie.

Kaarsenfilter werking

Door de jaren heen is de focus van Techno Filter steeds meer verschoven naar het leveren van filterkaarsen en filterhuizen. Het specialisme van Techno Filter zit ‘m in het leveren van een kaarsenfilter binnen het filterbereik van 0,01 tot 2000 micron. Deze zijn speciaal bedoeld voor microfiltratie. Hierbij is een grote nauwkeurigheid in werking uiteraard heel erg belangrijk.

Het leveren van een dergelijke filterkaars is maatwerk en dat is precies waar Techno Filter heel goed in is. Dit is dan ook de reden dat wij op dit vlak door de jaren heen een goede naam en reputatie hebben opgebouwd. Dat geldt natuurlijk ook voor ons advies: u koopt bij ons niet alleen een filterkaars, maar kunt ook rekenen op een gedegen advies van onze experts.

Doeltreffende filterkaars in verschillende soorten en maten

Een belangrijk voordeel van zaken doen met Techno Filter is dat u keuze heeft uit een groot assortiment. Wij bieden bijvoorbeeld veel verschillende soorten nominale en Bèta Ratio 5000 kaarsenfilters. Of wat dacht u van een eenvoudig, maar doeltreffend melt-blown kaarsenfilter of een hoogwaardig geplisseerd kaarsenfilter? U vindt bij ons kwaliteit en een uitgebreide keuze.

Alles is via ons leverbaar in verschillende soorten en maten. Dit geldt ook voor een filterkaars voor het filteren van bacteriën. Onze producten worden onder meer ingezet in de farmaceutische-, dranken-, elektronica- en chemische industrie. Dit geeft al aan dat ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen. U kunt er dus zeker van zijn dat u hiermee veilig kunt werken.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende werking

Online krijgt u vast een goed overzicht van de verschillende producten die wij leveren. Denk bijvoorbeeld aan een filterkaars voor bacteriën, die heel erg geschikt is voor vloeistoffen en/of gassen. Of een filterzak die weer specifiek bedoeld is voor vloeistoffen. In alle gevallen kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voor het aanvragen van een offerte kunt u de knop op de bewuste productpagina gebruiken. Weet u niet precies wat u nodig hebt? Dan kunt u via elke artikelpagina ook een terugbelverzoek indienen. Een van onze specialisten neemt dan contact met u op, om te overleggen over uw vraag. Daarnaast bieden we u via elke productpagina handige brochures aan om door te nemen.

Neem contact met ons op

Kaarsenfilter werking volgens Techno Filter

Wij vinden het belangrijk dat de werking van een kaarsenfilter helemaal aansluit bij wat u verwacht. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een professioneel kaarsenfilter. Al onze kaarsenfilters en andere filterelementen voldoen qua werking en uitvoering volledig aan de internationale normen en richtlijnen.

Dit betekent dat als u een kaarsenfilter bij Techno Filter koopt, u niet alleen zeker kunt zijn van een uitstekende werking, maar ook van een goede kwaliteit. Wilt u hier eerst meer over weten of heeft u nog specifieke vragen? Dan beantwoorden wij die natuurlijk graag. Wij zijn bereikbaar via 0297 – 524 131. U kunt ook mailen naar info@technofilter.nl.