Kunststof filterhuis

Een van de meest gebruikte materialen voor filterhuizen is kunststof. Een kunststof filterhuis heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat het geschikt is voor veel toepassingen. Techno Filter biedt daarom een breed assortiment aan kunststof filterhuizen aan. Wij leveren uw kunststof filterhuis in uitvoeringen voor filterkaarsen of filterzakken.

Techno Filter levert een kunststof filterhuis voor filterzakken in combinatie met verschillende koppelingen. Voorbeelden hiervan zijn de Tri-Clamp, RJT, Flens DIN 2633 en BSP. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor aansluitingen als ‘ring’, Sentinel en Polyloc. Filterkaarsen zijn er in een enkelvoudige (single) uitvoering en een meervoudige (multi) uitvoering.

Filterkaarshuis industrieel

Filterkaarshuis industrieel

 

Filterhuis sanitair

Filterhuis sanitair

 

Filterzakhuis RVS

Filterzakhuis RVS

 

Techno Filter: hét adres voor uw kunststof filterhuis

Als u ergens zeker van kunt zijn, dan is het wel dat Techno Filter hét adres is voor uw kunststof filterhuis. Het maakt niet uit wat voor kunststof uitvoering u zoekt; wij kunnen deze vrijwel altijd leveren. Elk filterhuis dat we aanbieden voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is ontwikkeld en geproduceerd volgens de Richtlijn Drukapparatuur.

Uiteraard beperken wij ons niet alleen tot de levering van filterhuizen; u kunt bij ons ook terecht voor allerlei soorten filterelementen en filterzakken. Wij leveren deze van verschillende fabrikanten, zodat u altijd een ruime keuze hebt. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag me teen goed advies.

Snelle levering uit eigen voorraad

Naast het feit dat wij over heel veel kennis en ervaring in verschillende branches beschikken, heeft het zakendoen met Techno Filter als voordeel dat wij beschikken over een groot magazijn in Uithoorn. Wij houden hierin een ruime voorraad met artikelen aan, zodat we altijd snel kunnen leveren. Zo houdt u de vertraging in het productieproces zoveel mogelijk beperkt.

Daarnaast zijn wij in noodgevallen ook buiten kantooruren bereikbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0297 – 524 131. U kunt dit nummer ook bellen bij noodgevallen in het weekend. Het is niet voor niets dat Techno Filter bekend staat om een uitstekende service. Wij doen er alles aan om u optimaal van dienst te zijn.

Laat uw filtratieprocessen gratis in kaart brengen

Een van de andere speerpunten in onze uitgebreide dienstverlening is de FreeScan. Een scan als deze is absoluut uniek in de filterindustrie en vraagt om veel specialistische kennis. Tijdens zo’n scan komen we bij u op locatie en brengen we alles rondom uw filtratieprocessen in kaart. We kijken naar eventuele problemen en kwetsbaarheden en kijken naar optimalisatiekansen.

De FreeScan is een uitstekende oplossing als u uw efficiency wilt verbeteren, de productiestilstand terug wilt dringen en de productiecapaciteit wilt verhogen. Daarnaast biedt het u een mooie kans om kosten te besparen en preventie factie te ondernemen, zodat u niet op een onverwacht moment voor grote problemen komt te staan, met alle gevolgen van dien.

Neem contact met ons op

Bestel uw kunststof filterhuis bij Techno Filter

Kortom; als u behoefte heeft aan een kunststof filterhuis dat moet voldoen aan de strengste wet- en regelgeving, dan bent u bij Techno Filter zeker aan het juiste adres. Onze producten worden geproduceerd volgens de geldende richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hiermee kunt u uw processen gegarandeerd optimaliseren en grote besparingen realiseren.

Bovendien kunt u bij Techno Filter terecht voor een goed en vakkundig advies, helemaal toegespitst op uw specifieke situatie. Wij hebben ervaring in veel verschillende branches, zoals de farmacie, dranken en voedsel. Hierdoor weten wij dat uw producten moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dat is uiteraard iets waar we rekening mee houden. Meer weten? Bel ons!