Persluchtfilter

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij de aanschaf van een nieuwe persluchtfilter? Neem dan gerust eens contact op met Techno Filter. Dit bedrijf uit Uithoorn heeft al zo’n 30 jaar ervaring in alles wat met filtratieprocessen te maken heeft. Ook voor een goed advies over een persluchtfilter bent u hier dus aan het juiste adres.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het ideale persluchtfilter aanmeten, ongeacht de toepassing. Wij zijn werkzaam in vrijwel alle branches, van industriële tot medische toepassingen. En omdat we een zeer uitgebreide collectie met persluchtfilters en bijbehorende apparatuur hebben, is onze naam ook echt de enige die u hoeft te onthouden!

Werking persluchtfilter: hoe zit het precies?

Wij krijgen regelmatig vragen over de werking van een persluchtfilter en waar precies op gelet moet worden om een zo efficiënt mogelijke werking te waarborgen. Voor we daar antwoord op geven, is het goed om te weten dat alle persluchtfilters die bij Techno Filter te koop zijn, gevalideerd zijn en voldoen aan de geldende standaarden. U krijgt dus altijd goede kwaliteit.

De werking van een filter voor perslucht hangt af van de toepassing. Er zijn bijvoorbeeld persluchtfilters voor het filteren van bacteriën uit perslucht of andere gassen. Hiervoor hebben wij speciale filterelementen met een poriegrootte van 0,1 tot 1,2 micron. Wilt u juist een filter voor het verwijderen van deeltjes of dampen, dan hebben we daarvoor weer een andere optie.

Persluchtfilter die aan alle eisen voldoet

Techno Filter is oorspronkelijk begonnen als adviesbureau. En advies geven is nog steeds één van de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf. Daarom hebben we de Techno Filter FreeScan geïntroduceerd. Tijdens het uitvoeren van deze scan nemen wij uw volledige filtratieproces kosteloos onder de loep. Dit is ongekend in de filterindustrie!

Door precies te kijken naar wat u heeft, kunnen we ook zien waar kansen liggen voor verbetering of optimalisatie. Bovendien kunnen we zo goed in kaart brengen waar uw ideale filter aan moet voldoen. We kijken naar manieren waarop u uw kosten kunt verlagen en het resultaat kunt verbeteren. Maar dat is uiteraard niet alles. Wij gaan verder dan advies.

Ook voor vervangende persluchtelementen

U kunt bij ons namelijk ook terecht voor uw nieuwe persluchtfilter én voor alle andere vervangende persluchtelementen. Wij verkopen vervangende filterelementen voor verschillende persluchtfilters. Al onze vervangende filterelementen voldoen aan de internationale standaarden, volgens ISO 12500 en ISO 8573-2:2001. U krijgt dus de hoogste kwaliteit.

In ons assortiment vindt u onder meer originele of vervangende elementen voor merken als Domnick Hunter, Balston, Zander, Finite, Hiross, Parker, Ultrafilter, Donaldson, Atlas Copco, Bea Filtri, Compair, Deltech, Edwards, Dollinger, Ingersoll Rand, Omega, Sullair, Trockair en Wilkerson. Uiteraard bieden we u hierop altijd een goede garantie.

Neem contact met ons op

Techno Filter regelt alles voor uw persluchtfilter

Wat u ook nodig heeft, of het nu gaat om een persluchtfilter, vervangende onderdelen of andere onmisbare elementen: u kunt rekenen op de uitstekende kennis en service van Techo Filter. Wij zetten met plezier onze kennis en ervaring in ten behoeve van u en bieden bovendien een reeks aan kostenefficiënte en effectieve oplossingen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

Onze specialisten zitten klaar om u te voorzien van goed advies. Dat kan natuurlijk via de gratis FreeScan, maar dat kan ook op basis van een bezoek aan uw bedrijf of naar aanleiding van uw vragen. Wij zorgen ervoor dat de producten die u aanschaft voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat u hier lang en optimaal gebruik van kunt maken.