Persluchtfiltratie

Persluchtfiltratie speelt een belangrijke rol in diverse medische en industriële toepassingen. Daarom is het belangrijk om op dit gebied goede resultaten neer te zetten. Sterker nog; het is essentieel. Als bedrijf moet u immers voldoen aan strenge eisen op dit gebied. Het is daarom verstandig om hiervoor een goede partner te kiezen. Techno Filter is zo’n partner.

Techno Filter is specialist op het gebied van microfiltratie. Persluchtfiltratie maakt daar uiteraard ook deel van uit. Wij bieden een uitgebreid persluchtprogramma dat onder meer bestaat uit bacteriefilterelementen, filterelementen voor het verwijderen van deeltjes en damp, vervangende filterelementen voor perslucht en vacuüm toepassingen, filterbehuizingen en meer.

Filterkaarshuis industrieel

Filterkaarshuis industrieel

 

Filterhuis sanitair

Filterhuis sanitair

 

Filterzakhuis RVS

Filterzakhuis RVS

 

Het belang van goede persluchtfiltratie

Goede persluchtfiltratie is van groot belang. Daarom bieden wij alleen gevalideerde persluchtfiltratieartikelen die voldoen aan de internationale maatstaven. Dit betekent dat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit. Uiteraard letten we ook op de prijs; wij vinden een goede balans tussen prijs en kwaliteit erg belangrijk en sturen hier actief op aan.

Onze bacteriefilterelementen zijn gevalideerd op bacteriën en fagen en zijn verkrijgbaar in de poriegrootten van 0,01 tot 1,2 micron. Om deeltjes te verwijderen, verkopen wij kaarsenfilters van 0,01 tot 25 micron. Wij leveren originele en vervangende filterelementen voor persluchtfiltratie van ruim 30 merken. Zo is er altijd iets dat aansluit op uw behoeften!

Techno Filter helpt u met goed advies over persluchtfiltratie

Uiteraard doet Techno Filter meer dan alleen het leveren van producten die te maken hebben met persluchtfiltratie. Juist in een industrie waarin het zo belangrijk is om alle details precies goed te hebben, mag een vakkundig advies niet ontbreken. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al zo’n 30 jaar ervaring in de branche.

Techno Filter is in de eerste instantie van start gegaan als een adviesbureau. Door de jaren heen is onze dienstverlening steeds verder uitgebreid. Nu we sinds een aantal jaar ook een uitgebreid assortiment met producten hebben, zijn we helemaal in staat om onze klanten op een volledige manier te helpen. Van advies tot uitvoering, allemaal onder één dak!

Profiteer van onze gratis FreeScan

En om dat te bewijzen, willen we u graag kennis laten maken met de Techno Filter FreeScan. Deze scan geeft u de mogelijkheid om te zien op welke punten uw filtratieproces nog verder verbeterd kan worden. We kijken naar huidige problemen die u mogelijk hebt en onderzoeken of er mogelijkheden zijn om preventief onderzoek te implementeren.

Ook kijken we naar de kwetsbaarheid van filters in uw productieproces, onderzoeken we hoe het kan dat u te maken krijgt met stijgende onderhoudskosten en gaan we na of uw filters wel de juiste prijs-kwaliteitverhouding hebben. Alles in deze gratis scan is gericht op het optimaliseren van uw processen en het realiseren van een grote verbeterslag. Vraag de scan nu aan!

Neem contact met ons op

Regel alles voor uw persluchtfiltratie via Techno Filter

Dankzij onze goede adviezen en dienstverlening hebben wij door de jaren heen een goede naam op kunnen bouwen in verschillende industrieën. Dat geeft u de zekerheid dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wilt u graag uw productiekwaliteit verhogen, problemen voorkomen of oplossen en uw efficiency verbeteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Onze specialisten nemen uw filtratieproces maar wat graag onder de loep, om te kijken welke verbeterslagen u nog kunt maken. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend bellen met 0297 – 524 131 of een e-mail sturen naar info@technofilter.nl. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website. Wij hopen snel van u te horen!