Sanitaire behuizing

Een sanitaire behuizing wordt in veel industrieën toegepast. In bijvoorbeeld de farmaceutische en voedsel- en drankenindustrie is dit zelfs een vereiste. De sanitaire behuizing is gemaakt volgens strenge ontwerpmaatstaven en heeft een hoog oppervlakteafwerkingsniveau van maar liefst Ra 0,8 µm of nog beter. Hierdoor is het product heel geschikt voor kritieke toepassingen.

Deze sanitaire behuizingen kunnen gesteriliseerd worden met stoom, ze zijn te desinfecteren met heet water en ze zijn bestand tegen de meeste desinfectiemiddelen. Hierdoor zijn ze dus volledig hygiënisch schoon te krijgen. Techno Filter levert sanitaire behuizingen van diverse fabrikanten en kijkt hierbij uiteraard naar de geldende Europese maatstaven.

Hoge kwaliteit in sanitaire behuizing

Dit betekent dat u met een gerust hart advies van Techno Filter aan kunt nemen als het gaat om de aanschaf van een passende sanitaire behuizing voor uw filtratieproces. De specialisten van Techno Filter hebben al zo’n 30 jaar ervaring in het vak en hebben in die periode niet alleen veel kennis opgedaan, maar ook heel veel ervaring. Die is onmisbaar in ons vak.

Het selecteren van de juiste sanitaire behuizing is namelijk geen exacte wetenschap; ervaring is hierbij vooral van groot belang. Techno Filter is inmiddels uitgegroeid tot hét kenniscentrum op het gebied van proces- en industriële filtratie binnen het gebied van 0,01 tot 2000 micron en is daarmee uitermate geschikt voor het vinden van dé perfecte oplossing voor uw probleem.

Goed advies over uw ideale sanitaire behuizing

Als u op zoek bent naar goed advies over uw ideale sanitaire behuizing, bent u bij Techno Filter dus aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen uw sanitaire behuizing, maar ook bijvoorbeeld uw andere filterhuizen, filters, filtermodules en filterzakken. Deze hebben we onder meer al geïmplementeerd in de drankenindustrie, chemische industrie, farma en ziekenhuizen.

Ook in de elektronische industrie, de zuivelindustrie, de energiebranche en bij O.E.M.-fabrikanten worden onze producten naar grote tevredenheid gebruikt. Ook fijn om te weten: als u onverhoopt te maken krijgt met een noodgeval, dan kunt u ons altijd bellen, ook buiten kantoortijden. Wij zullen altijd ons best doen u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Profiteer van de voordeel van onze gratis scan

Om te bewijzen dat wij geloven in de meerwaarde die wij aan onze klanten kunnen bieden, kunt u zich bij ons aanmelden voor de gratis Techno Filter FreeScan. Hiermee nemen wij het filtratieproces volledig onder de loep, op een manier die uniek is in de filterindustrie. Wij kijken bijvoorbeeld naar technische problemen, maar ook naar mogelijkheden voor meer efficiency.

Wij onderzoeken alle mogelijkheden om uw filtratieproces te optimaliseren. Gebruikt u bijvoorbeeld wel de juiste sanitaire behuizing, zowel in kosten als in gebruiksduur? En neemt u al de juiste preventieve maatregelen om eventuele (dure) problemen te voorkomen? Wij leveren u naar aanleiding van de scan mogelijkheden aan om uw processen te verbeteren.

Neem contact met ons op

Techno Filter: dé specialist voor uw sanitaire behuizing

Techno Filter is hét kenniscentrum op het gebied van proces- en industriële filtratie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het gebied van 0,01 tot ongeveer 2000 micron. Dankzij deze specialisatie in een toch relatief beperkt filterbereik, kunnen wij de perfecte oplossing selecteren voor vrijwel elk filtratieprobleem. Daarnaast leveren wij hiervoor alle benodigde producten.

Dit kan gaan om behuizing, maar ook om andere producten. Doordat wij veel uit ons magazijn in Uithoorn kunnen leveren, hoeft u nooit lang op uw producten te wachten. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0297 – 524 131 of info@technofilter.nl.