Stoomfilters

Als u stoomfilters gebruikt in uw filtratieprocessen, dan is het uiteraard van groot belang om te kiezen voor exemplaren die bedoeld zijn voor professioneel gebruik. Hiervoor hoeft u maar één naam te onthouden: Techno Filter. Wij leveren stoomfilters van professionele kwaliteit, tegen een heel aantrekkelijke prijs. Bovendien leveren we niet alleen, we adviseren ook.

Techno Filter is in 1998 opgestart als adviesbureau op het gebied van microfiltratie. Door de jaren heen hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid naar de levering van producten. Uiteraard kunt u erop rekenen dat wij alleen producten leveren waar wij zelf helemaal achter staan. Deze zijn gevalideerd en geselecteerd op basis van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat zijn stoomfilters precies?

Voor u nieuwe stoomfilters bestelt, is het natuurlijk handig om te weten welke stoomfilters er allemaal zijn. Wij bedoelen hiermee zowel filterbehuizingen als losse filterelementen of filterkaarsen. Bij nieuwbouw is een stoomfilter vaak een filterhuis met een filterelement. In bestaande projecten gaat het vaak om een vervangend onderdeel.

Dat wordt vervolgens in een filterbehuizing geplaatst. Bij Techno Filter kunt u uiteraard terecht voor beide soorten stoomfilters. Wij bieden een heel divers assortiment en zijn ervan overtuigd dat we ook u aan de juiste stoomfilters kunnen helpen. Wilt u hier meer over weten? Onze specialisten leggen het graag voor u uit, dus neem gerust contact op.

Techno Filter is dé specialist in stoomfilters

Als er namelijk één ding is waar u zeker van kunt zijn als u de hulp van Techno Filter inschakelt. Dat is dat wij precies weten waar we over praten. We beschikken immers over ongeveer 30 jaar ervaring, in allerlei industrieën. Dankzij de samenwerking met hele diverse bedrijven zijn wij in staat om een service te bieden die ongekend is in de filterindustrie.

Als u dus stoomfilters nodig hebt en hierover graag een deskundig advies ontvangt, extra informatie wilt hebben over een bepaald type stoomfilter of nieuwsgierig bent naar de scherpe prijzen van onze stroomfilters, dan kunt u contact opnemen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar en helpen u graag met het vinden van het perfecte filter.

Laat onze gratis FreeScan voor u werken

Vraagt u zich af of uw filtratieproces mogelijk nog efficiënter kan worden ingericht, dan adviseren wij u ook om contact met ons op te nemen. In dat geval kunnen wij u namelijk van dienst zijn met onze volledig gratis FreeScan. Deze waardevolle scan geeft u inzicht in uw proces en legt allerlei kansen voor verbetering en optimalisatie bloot.

De scan is vooral zinvol als u te maken hebt met technische problemen, als u de efficiency wilt verbeteren, als u te maken hebt met stijgende onderhoudskosten, als u benieuwd bent naar de kwetsbaarheid van de filters in uw productieproces of als u gewoon wilt weten of u wel materialen met de juiste prijs-kwaliteitverhouding gebruikt.

Neem contact met ons op

Vind de beste stoomfilters via Techno Filter

U kunt er namelijk op rekenen dat als u een samenwerking aangaat met Techno Filter, dat u altijd de beste kwaliteit krijgt voor de beste prijs. Wij hebben inmiddels een indrukwekkend track record als het gaat om het verhogen van de productiecapaciteit, het verminderen van de productiestilstand en het verbeteren van de efficiency.

Wilt u ook profiteren van de kennis en ervaring die wij in bijna 30 jaar in de microfiltratie hebben opgedaan? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of plan meteen een FreeScan in. U zult de resultaten hiervan al snel kunnen zien en krijgt hier zeker geen spijt van!