Vloeistof filter

Als specialist in diverse soorten filters, mag een vloeistof filter natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. Sterker nog; wij bieden een breed scala aan verschillende filters voor vloeistoffen. In ons assortiment vindt u altijd precies het filterproduct voor vloeistof dat u zoekt. Weet u niet helemaal zeker welk vloeistoffilter dit is? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen.

Wij geven u graag een goed advies. Techno Filter verkoopt vloeistof filters in veel verschillende industrieën en weet hoe belangrijk het is om hierin aan alle geldende eisen te voldoen. Onze filters worden op dit moment met succes toegepast in onder meer de elektronische, chemische- dranken- en farmaceutische industrie. Dit succes danken ze vooral aan hun hoge kwaliteit.

Het belang van goede industriële filters voor vloeistof

Juist in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie of de drankenindustrie is het hebben van goede industriële filters onontbeerlijk. En het vinden van de juiste industriële filters is niet altijd even gemakkelijk. Vloeistof filtratie is namelijk niet echt een exacte wetenschap, maar meer een ervaringskunst. Er zijn vaak meerdere oplossingen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van de meest efficiënte oplossing, die zowel op prijs als op kwaliteit hoge ogen gooit. Daarnaast letten we natuurlijk op de veiligheid en de eisen die klanten stellen aan het product. Om dit te kunnen doen, maken onze filterspecialisten altijd eerst een grondige analyse van uw proces, bijvoorbeeld via een ‘Plant Survey’.

Selecteer de juiste filterkaars voor uw vloeistof

Tijdens zo’n ‘Plant Survey’ voeren we onder meer verschillende filtertesten uit en kijken we naar de efficiëntie, kwaliteit, betrouwbaarheid, onderhouds- en vervangingskosten, de beschikbaarheid en de procesvoortgang. Ook kijken we naar specifieke proces- en producteisen. Als we dit allemaal in kaart hebben gebracht, kijken we naar wat de juiste filterkaars kan zijn.

Een filterkaars die bijvoorbeeld geschikt is voor het gebruik met een vloeistof is de filterkaars voor bacteriën, ook wel de bacteriefilter genoemd. De bacteriefilters die wij leveren zijn uitgebreid gevalideerd en iedere filterkaars is voorzien van een batchnummer. Hierdoor is het volledig traceerbaar. Ook voldoen alle kaarsen aan de hoge eisen van de industrie.

Kies voor specialisten in dit vakgebied

Als het gaat om het aanschaffen van een vloeistoffilter, dan is het belangrijk om heel helder te hebben waar dit product precies voor gebruikt gaat worden. Niet alle industriële filters zijn gelijk en voor uw toepassing kunnen speciale eisen van kracht zijn. Daarom is het verstandig om altijd te kiezen voor de hulp van specialisten in dit vakgebied. En daarvoor zit u bij ons goed.

Wij verkopen bijvoorbeeld het vloeistoffilter van Biofil. Dit is heel erg geschikt voor het verwijderen van bacteriën uit water en diverse oplossingen. Ook verkopen wij Vinofil. Dit is specifiek ontwikkeld voor het filteren van wijnen. Wilt u gassen bacterievrij filteren? Dan kunt u daarvoor bijvoorbeeld Fluorofil en Ventafil gebruiken.

Neem contact met ons op

Koop uw vloeistof filter bij Techno Filter

Het maakt voor ons niet uit welk vloeistof filter u nodig hebt; wij zijn ervan overtuigd dat wij u precies kunnen leveren wat u zoekt. Met onze jarenlange ervaring in de branche zijn we bovendien niet alleen in staat tot leveren, maar ook tot het adviseren. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld onze Freescan aanvragen. Wij brengen dan uw bedrijf in kaart.

We gaan grondig onderzoeken welke processen en producten u op dit moment toepast en kijken hoe dit beter kan. Dit is bijvoorbeeld handig als u technische problemen in uw filtratieproces hebt, of als u de efficiency binnen uw processen wilt verbeteren. Hoewel deze scan veel waardevolle informatie oplevert, brengen wij hiervoor niets in rekening!