Filterbehuizing

Bent u op zoek naar een goede filterbehuizing voor bijvoorbeeld vloeistoffen? Dan kunt u hiervoor onder meer sanitaire filterhuizen gebruiken. Deze zijn geschikt voor de farmaceutische industrie en voor toepassingen in de voedings- en drankenindustrie. Sanitaire filterhuizen zijn beschikbaar voor zowel filterschijven als voor filterkaarsen. Ze worden geleverd in RVS.

Daarnaast kunt u kiezen voor een filterbehuizing in industriële uitvoering. Deze filterbehuizing is bij Techno Filter verkrijgbaar in RVS of kunststof uitvoering. De industriële filterbehuizing is geschikt voor filterzakken, filterkaarsen, of filterschijven. Voor filterkaarsen hebben we filterbehuizingen in enkelvoudige en in meervoudige uitvoeringen.

Een breed assortiment kunststof filterbehuizingen

Wij bieden verschillende soorten kunststof filterbehuizingen. Om te zorgen voor een goede chemische bestendigheid, worden meestal materialen als polypropyleen, polyethyleen en SAN gebruikt. Daarnaast is er het duurdere materiaal PVDF.

Dit materiaal is vooral heel erg geschikt in de semi-conductor industrie of bij hogere temperaturen. Onze enkelvoudige filterbehuizingen zijn leverbaar voor een filterkaars met een standaard diameter van 62 tot 69 mm. Daarnaast hebben we een type dat speciaal bedoeld is voor filterkaarsen met een grote diameter, met een bereik van 115 tot 120 mm.
Ook kunnen wij kunststof filterbehuizingen leveren voor filterzakken, geschikt voor grotere capaciteiten.

Ook hét adres voor uw nieuwe filter

Techno Filter is er trots op een compleet programma aan te bieden, van een gedegen advies tot een goed programma met producten. Dat betekent dat u bij ons niet alleen aan het juiste adres bent voor een goede filterbehuizing, maar ook voor uw nieuwe filterkaars of filterzak.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw filterbehuizing

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterbehuizing wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.