Filter element

Bent u op zoek naar een (vervangend) filterelement van goede kwaliteit? Dan bent u bij Techno Filter aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van precies dát filterelement dat u zoekt. Als leverancier van filterbehuizingen, filterkaarsen, filterschijven en filterzakken bieden wij u de beste oplossing voor uw filtervraag.

Uiteraard vinden we het belangrijk dat u bij de aanschaf van uw filterelement ook een onafhankelijke en ruime keuze hebt. Daarom zijn alle producten die wij leveren afkomstig van verschillende fabrikanten. Dat geeft ons de mogelijkheid om een objectief advies uit te brengen, dat helemaal aansluit op uw voorkeuren, eisen en wensen.

Gebruikt u het goede filterelement voor uw filtratieproces?

Natuurlijk is het leveren van een filterelement één ding; het is ook belangrijk om zeker te weten dat u het juiste filterelement gebruikt. In het geval van filtratie processen is het zeker dat dit niet eens zozeer een exacte wetenschap is. Het draait ook vooral om ervaring. Met onze 30 jaar ervaring in de branche weten wij waar we het over hebben. Wij werken in veel verschillende industrieën, zodat we goede oplossingen kunnen bieden voor alle mogelijke problemen of vraagstukken.

Kwaliteit in filterelement levert zekerheid op

Onze filterkaarshuizen worden onder meer ingezet voor het filteren van (stads)water, het beschermen van RO-systemen, het filteren van water in warmte-koude systemen en koel(water)systemen en als voorfilter voor proceswater. Onze gevalideerde filterkaarsen zijn volledig traceerbaar en voldoen aan hoge eisen.

Dit betekent dat ze voldoen aan de zeer hoge eisen die onder meer gesteld worden in de farmaceutische, elektronische, en voedings- en drankenindustrie. Voor en tijdens de productie vinden verschillende controles plaats. Uiteindelijk wordt de filterkaars ook getest op ‘bubble point’ en vervolgens gedroogd en apart verpakt. Deze eindcontrole garandeert kwaliteit.

Ervaar het zelf met onze gratis scan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hiervoor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Of om te achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw filterelement

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterelement wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, of per email via info@technofilter.nl.