Filterelementen

Techno Filter is hèt bedrijf dat u moet kennen als het gaat om filterelementen. Wij zijn specialist op het gebied van filterelementen voor microfiltratie van gassen en vloeistoffen. Dankzij deze specialisatie zijn wij altijd in staat om u de meest professionele oplossing te bieden en kunt u bij ons rekenen op goede kwaliteit. Ons brede assortiment zorgt er bovendien voor dat we bijna altijd een passende oplossing kunnen bieden

De beste filterelementen voor vloeistof filtratie

Wij leveren filterelementen voor vloeistof filtratie met een poriegrootte van 0,5 tot 3000 micron, voor het filteren van deeltjes, gisten en schimmels. Daarnaast hebben we voor vloeistof filtratie filterelementen die bacteriën filteren, met poriegrootte vanaf 0,02 micron. Uiteraard voldoen deze aan de richtlijnen van onder meer de FDA. Onze filters zijn leverbaar met veel verschillende aansluitingen.

Dit alles maakt het mogelijk om voor vrijwel alle filterbehuizingen een geschikt element te vinden. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de levering van vervangende filterelementen voor verschillende bekende filtermerken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor vloeistof filtratie of benieuwd bent naar de beste optie, neem dan gerust contact op.

Ook voor al uw gerelateerde producten

Als specialist op het gebied van filtratie techniek biedt Techno Filter mogelijkheden voor allerlei toepassingen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld toegepast voor het filteren van frisdrank, mineraalwater, vruchtensappen, bieren, wijn, gedistilleerde dranken als wodka, jenever en whisky, en voor eetbare oliën en vetten.

Ook voor waterbehandeling is het gebruik van het juiste filter van groot belang. Het is dan immers essentieel om de groei van legionella of andere bacteriën te voorkomen. Andere industrieën die wij ondersteunen met onze producten zijn de chemische industrie, ziekenhuizen en de elektronische industrie. Met filterelementen, maar ook met alle gerelateerde producten.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw filterelementen

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterelementen wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.