Filterhuis kunststof

Binnen het brede aanbod van filterbehuizingen dat u bij Techno Filter vindt, kunt u ook kiezen voor een filterhuis van kunststof. Het kunststof filterhuis is te gebruiken in de industrie en wordt vooral veel toegepast binnen vloeistoffiltratie. Techno Filter levert uw kunststof filterhuis in verschillende lengtes én van verschillende soorten materiaal.

Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld polypropyleen, polyethyleen of PVDF. Wilt u het proces ook visueel blijven controleren? Dan is een kunststof filterhuis met een transparante polycarbonaat schaal een goede oplossing. Het kunststof filterhuis is onder meer een optie voor filterkaarsen, en voor de standaard filterzaklengtes 1, 2, 3, en 4.

Koop uw filterhuis van kunststof bij Techno Filter

In principe maakt het niet uit wat voor kunststof filterhuis u nodig heb; u kunt erop rekenen dat u bij Techno Filter precies vindt wat u nodig hebt. Techno Filter adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Al onze filterhuizen voldoen in ieder geval aan de Europese Richtlijn Drukapparatuur. Het type kunststof filterhuis dat we voor u selecteren, hangt uiteraard af van de eisen die u stelt, de toepassing die u voor ogen heeft, de PED-categorie en natuurlijk de capaciteit, werkdruk en de temperatuur. Wij nemen dit allemaal in overweging bij het uitbrengen van een advies.

Onafhankelijk leverancier van talloze merken

Wij zijn niet gebonden aan één type kunststof filterhuis, omdat wij diverse merken leveren. Dit betekent dat wij een onafhankelijk advies kunnen geven in iedere situatie. Dit verzekert u ervan dat u een advies krijgt dat helemaal aansluit op uw situatie. Bovendien biedt het leveren van verschillende merken ons de mogelijkheid om altijd een maatwerkoplossing te geven.

Veel producten die we leveren, komen uit ons magazijn in Uithoorn. Dankzij de grote voorraad kunnen wij bestellingen snel verwerken en ervoor zorgen dat uw producten zo snel mogelijk bij u op locatie bezorgd worden.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw kunststof filterhuis

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw kunststof filterhuis wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.