Filterhuis RVS

Bent u op zoek naar een goed RVS filterhuis? Dan bent u bij Techno Filter aan het goede adres. Techno Filter levert verschillende soorten filterhuizen voor vloeistof- en perslucht filtratie. Een goed voorbeeld hiervan is een hoogwaardig RVS filterhuis. Dit filterhuis is geschikt voor verschillende toepassingen.

Neem bijvoorbeeld onze RVS filterhuizen voor vloeistof. In sanitaire uitvoering zijn deze te steriliseren met behulp van verzadigde stoom of te desinfecteren met heet water. Een sanitair RVS filterhuis is geschikt voor filterkaarsen of filterschijven. Onze industriële RVS filterhuizen zijn ook leverbaar voor filterzakken.

Koop uw RVS filterhuis bij Techno Filter

Ons brede assortiment RVS filterhuizen omvat oplossingen voor vrijwel elke situatie. Een RVS filterhuis van Techno Filter voor filterzakken, filterschijven, of filterkaarsen wordt geproduceerd volgens geldende wetgeving.

Zo weet u zeker dat alles voldoet aan de eisen van de Europese Richtlijn Drukapparatuur. Dit wil zeggen dat elk RVS filterhuis dat u bij Techno Filter aanschaft, veilig in gebruik is en van uitstekende kwaliteit. De filterhuizen die wij leveren, worden door verschillende fabrikanten geproduceerd. Dit waarborgt onze onafhankelijkheid en daarmee het optimale advies voor uw bedrijf.

Ook voor alle andere benodigdheden

Naast uw RVS filterhuis kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere producten en accessoires. Zo verkopen wij bijvoorbeeld filterkaarsen voor deeltjes of bacteriën, filtermodules, filterzakken, actief-kool elementen, perslucht-, vacuüm-, en gasfilters, en vervangende filters voor diverse merken.

Ook hiervoor geldt dat wij onze onafhankelijkheid waarborgen door veel verschillende merken te leveren. Wij leveren veel van onze producten direct uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen we vaak onnodige productiestilstand voorkomen. Wij denken graag mee in oplossingen.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw RVS filterhuis

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw RVS filterhuis wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.