Filterhuis

Techno Filter heeft een uitgebreide lijn filterhuizen. Deze filterhuizen zijn verkrijgbaar in industriële en sanitaire uitvoering. De industriële filterhuizen zijn beschikbaar in RVS en in de kunststoffen polypropyleen, polyethyleen en PVDF. Een belangrijk voordeel van Techno Filter is dat al onze filterhuizen voldoen aan de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur.

Wij leveren niet alleen goede filterhuizen maar kunnen u ook adviseren in het gebruik van het beste filterhuis. Het type filterhuis dat wij selecteren hangt volledig af van kwaliteitseisen, de toepassing, de PED-categorie, alsmede capaciteit, werkdruk en werktemperatuur

Enkelvoudig filterhuis bestellen?

Bent u op zoek naar een enkelvoudig filterhuis, dan kunt u hiervoor ook terecht bij Techno Filter. De enkelvoudige filterhuizen zijn leverbaar voor de standaard diameter filterkaars in de lengten 5, 10, 20, 30, en 40 inch. Een filterhuis voor de grote diameter filterkaars in de lengten 10 en 20 inch is eveneens leverbaar.

Filterkaarshuis voor industriële toepassingen

Het filterkaarshuis in industriële uitvoering is het meest toegepast type filterhuis. Deze filterhuizen kunnen gebruikt worden voor het filteren van water, het beschermen van RO-systemen, het filteren van water in warmte-koude systemen en koelwatersystemen, en als voorfilter voor proceswater. Bij Techno Filter kunt u naast enkelvoudige RVS of kunststof filterkaarshuizen ook terecht voor meervoudige filterkaarshuizen in RVS. Voorbeelden hiervan kunt u op onze website vinden.

Filterzakhuis voor industriële toepassingen

Techno Filter kan uiteraard ook filterzak behuizingen leveren voor de standaard filterzak maten 1, 2, 3, en 4. Deze filterzakhuizen zijn beschikbaar met onder andere een, anderhalf, en twee inch inlaat- en uitlaataansluitingen. De grotere typen zijn beschikbaar in de materialen polypropyleen (PP), Polyethyleen (PE), SAN en PDVF.

Wij leveren bovendien ook kleine typen filterzakhuis. Deze zijn geschikt voor filterzakken met een lengte van 10 en 20 inch. Kortom; er is volop keuze.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw filterhuis

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterhuis wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.