Filterhuizen

Bent u op zoek naar nieuwe filterhuizen voor bedrijf? Maak dan kennis met Techno Filter. Binnen ons filterprogramma treft u verschillende soorten filterhuizen aan. Zo levert Techno Filter onder meer sanitaire en industriële filterhuizen. Onze huizen zijn geschikt voor gassen en vloeistoffen. Ze zijn uitgevoerd in RVS, aluminium of kunststof.

Techno Filter vindt kwaliteit en veiligheid van groot belang, zeker als het gaat om filterhuizen. De huizen voor verschillende typen filterkaarsen en filterzakken worden geproduceerd volgens de Europese wetgeving. Het niveau waarop onze sanitaire behuizing is afgewerkt is uitzonderlijk hoog. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een uitgebreide keuze.

Filterkaarshuizen voor industriële toepassingen

Filterkaarshuizen in industriële uitvoering zijn de meest toegepaste filterhuizen. Deze filterhuizen kunnen gebruikt worden voor het filteren van water, het beschermen van RO-systemen, het filteren van water in warmte-koude systemen en koelwatersystemen, en als voorfilter voor proceswater. Bij Techno Filter kunt u naast enkelvoudige RVS of kunststof filterkaarshuizen ook terecht voor meervoudige filterkaarshuizen in RVS. Voorbeelden hiervan kunt u op onze website vinden.

Filterzakhuizen voor industriële toepassingen

Techno Filter kan uiteraard ook filterzak behuizingen leveren voor de standaard filterzak maten 1, 2, 3, en 4. huizen zijn beschikbaar met onder andere een, anderhalf en twee inch inlaat- en uitlaataansluitingen. De grotere typen zijn beschikbaar in de materialen polypropyleen (PP), Polyethyleen (PE), SAN en PDVF.

Wij leveren bovendien ook kleine typen filterzakhuizen. Deze zijn geschikt voor filterzakken met een lengte van 10 en 20 inch. Kortom; er is volop keuze.

Wilt u meer weten over filterhuizen voor uw specifieke branche? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten geven u graag goed advies. Zij kunnen hiervoor putten uit een ervaring van bijna 30 jaar. Dit vindt u nergens anders; het is uniek in de branche.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw filterhuizen

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterhuizen wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.