Filterkaars

Als u regelmatig werkt met filterkaarsen, dan weet u dat u niet zomaar elke filterkaars voor elke toepassing kunt gebruiken. Een filterkaars moet van hoogwaardige kwaliteit zijn en geschikt voor het product waarmee deze gebruikt wordt.

Bij Techno Filter kunt u terecht voor de juiste filterkaars voor uw project. Onze filterkaarsen die geschikt zijn voor vloeistoffen worden bijvoorbeeld normaal gesproken getest volgens de zogenaamde Bèta Ratio 5000. Dit wil zeggen dat slechts één van de vijfduizend deeltjes van de onderzochte grootte tijdens zo’n test het filter mag passeren. Dit maakt het filter erg nauwkeurig.

Koop uw filterkaars bij Techno Filter

Kortom; als u op zoek bent naar een breed assortiment met goede filterkaarsen, dan komt u uit bij Techno Filter. Wij verkopen op dit gebied altijd goede kwaliteit en kunnen diverse uitvoeringen leveren. Onze filterkaarsen zijn onderverdeeld in deeltjesfilters, bacteriefilters en filterkaarsen van RVS.

Ook verkopen wij andere soorten filters, zoals persluchtfilters, en actief kool filters. Zoekt u een vervangende filterkaars voor uw bestaande installatie? Dan is het handig om te weten dat Techno Filter ook een royaal aanbod met vervangende filterkaarsen beschikbaar heeft.

Filterkaars voor deeltjes en filterkaars voor bacteriën

De belangrijkste reden dat we onderscheid maken tussen een filterkaars voor deeltjes, en een filterkaars voor bacteriën is, dat de testmethode voor beide soorten elementen heel anders is. Hoewel ze beiden gericht zijn op het bepalen van de filterfijnheid, om te zorgen voor een goede kwaliteit, gaat er een ander proces achter schuil.

Techno Filter heeft zich door de jaren heen bewust gespecialiseerd op het vlak van microfiltratie en heeft als gevolg daarvan heel veel aandacht voor de kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat al onze materialen voldoen aan de geldende Europese wet- en regelgeving en doen er dan ook alles aan om dit te realiseren. Dit resulteert in kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw filterkaars

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterkaars wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.