Filterkaarsen

Als specialist in alles op het gebied van microfiltratie, levert Techno Filter volledige filteroplossingen. Filterkaarsen maken daar uiteraard een onlosmakelijk deel van uit. Techno Filter levert filterkaarsen voor vloeistoffen, perslucht en gassen, die gebruikt kunnen worden voor het op effectieve wijze verwijderen van vuildeeltjes, oliedeeltjes, geur, en bacteriën.

Voor het filteren van deeltjes uit vloeistoffen kan Techno Filter nominale of Bèta Ratio 5000-filterkaarsen leveren. De nominale filterkaarsen zijn goedkoper en voldoen aan iets minder strikte eisen. De Bèta Ratio 5000-kaarsen zijn van hoge kwaliteit en worden onder meer gevalideerd met de OSU-F2 ‘modified single pass’-methode. U kunt dus rekenen op kwaliteit.

Ruime keuze aan geschikte filterkaarsen

Bij Techno Filter kunt u dus terecht voor allerlei soorten filterkaarsen. Denk bijvoorbeeld aan een filterkaars voor deeltjes, een filterkaars voor bacteriën, een filterkaars uitgevoerd in RVS, maar ook vervangende procesfilters. Deze leveren wij bijvoorbeeld van merken als Donaldson, Millipor, Pall, 3M, Porvair en Graver.

Ons assortiment bestaat ook uit andere vervangende producten, zoals perslucht- en vacuümfilters. Deze leveren we van topmerken als Ultrafilter, Domnick Hunter, Atlas Copco, Walker, enzovoorts. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden en beste optie voor u.

Voor al uw filterkaarsen en filterhuizen

Techno Filter is niet alleen het adres voor alle filterkaarsen voor uw bedrijf, maar ook voor andere producten, zoals filterhuizen. Wij beschikken over een zeer uitgebreide lijn filterhuizen en leveren deze in zowel een industriële als een sanitaire uitvoering. De filterhuizen zijn uitgevoerd in verschillende hoogwaardige materialen.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw filterkaarsen

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterkaarsen wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.