Filterzakken

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar adres voor de aanschaf van uw filterzakken? Dan hoeft u niet verder te kijken. Maak kennis met Techno Filter, dé specialist op het gebied van alles wat met het filtratieproces te maken heeft. Wij verkopen zakken in allerlei poriegrootten, van 1 micron tot maar liefst 1800 micron.

Onze filterzakken zijn gemaakt van verschillende materialen, zodat wij u een zak kunnen leveren die past bij uw filtratieproces. Uiteraard kijken wij ook altijd naar de juiste aansluiting, of het nu gaat om een standaard ‘ring’ of een luxere ‘Sentinel/Polyoc’. Bij Techno Filter kunt u altijd rekenen op een uitstekend product en bijpassend, vakkundig advies.

Koop de handige filterzakken voor vloeistoffen

Een goed advies is belangrijk, want niet alle filterzakken zijn geschikt voor elk doel. Voor elke vloeistof is het belangrijk om zakken te hebben die daar precies bij passen. Onze filterzakken zijn leverbaar in verschillende soorten en maten; voor elk gewenst gebruik.

Het soort materiaal dat wij adviseren hangt af van de toepassing. Wij hebben bijvoorbeeld filterzakken van polyester, polypropyleen en nylon, in verschillende fijnheden en met verschillende lengten. Als er heel speciale eisen worden gesteld qua hitte- of chemische bestendigheid, zijn de iets duurdere versies van Nomex of PTFE ook goede keuzes.

Profiteer van 30 jaar kennis en ervaring van Techno Filter

Het kiezen van de juiste filterzakken lijkt misschien een grote uitdaging, maar dat hoeft het niet te zijn. Als u namelijk de hulp inschakelt van Techno Filter, dan kunt u erop rekenen dat u profiteert van zo’n 30 jaar kennis en ervaring. Wij adviseren bedrijven al jarenlang over de meest efficiënte uitvoering van hun filtratieprocessen en doen dit ook graag voor u. Daarnaast kunnen we uiteraard alle producten leveren die nodig zijn voor een ultiem voordelig filtratieproces.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw filterzakken

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw filterzakken wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.