Industrieel filterhuis

Een industrieel filterhuis, ofwel een filterhuis voor industriële toepassingen, koopt u natuurlijk bij Techno Filter. U kunt bij ons terecht voor een industrieel filterhuis voor het filteren van gassen, maar ook voor een industrieel filterhuis voor het filteren van vloeistoffen. Ze zijn bij ons leverbaar in single of multi-uitvoering en uitgevoerd in goede kwaliteit.

Een industrieel filterhuis van Techno Filter voor vloeistoffen is is er in uitvoeringen voor verschillende typen filterkaarsen of filterzakken. Deze huizen zijn verkrijgbaar voor verschillende maten filters. Voor filterzakken is er een industrieel filterhuis voor de standaard maten 1, 2, 3, en 4. Als het gaat om een industrieel filterhuis voor filterkaarsen, dan kunnen we deze leveren voor de filterkaars lengten 5, 10, 20, 30, en 40 inch. Voor high-flow behuizingen zelfs tot 60 inch.

Industriële filters op maat

In vrijwel alle industrieën worden industriële filters gebruikt. Deze kunnen bijvoorbeeld worden toegepast voor het filteren van (stads)water, het beschermen van RO-systemen, het filteren van water in warmte-koude systemen en koel(water)systemen en als voorfilter voor proceswater. Ook zijn er filterhuizen voor stoom die in industriële uitvoering geleverd kunnen worden. Wij leveren zowel een industrieel filterhuis geschikt voor filterkaarsen met een diameter van 63 tot 70 mm als filterbehuizingen voor High Flow-filterelementen. Een aantal typen filterhuizen zijn ook heel geschikt voor O.E.M.-producenten.

Techno Filter: de specialist voor uw industrieel filterhuis

Bent u nog op zoek naar een goede partner die meer doet dan alleen u ondersteunen bij de aanschaf van bepaalde filters? Die verder gaat dan het leveren van producten? Dan bent u bij Techno Filter aan het juiste adres. Wij zijn hét kenniscentrum op het gebied van proces- en industriële filtratie binnen het gebied van 0,01 tot circa 2000 micron.

Doordat wij ons hebben gespecialiseerd in dit filterbereik, zijn wij uniek in de branche. Wij kunnen dankzij deze specialisatie als geen ander de beste oplossing selecteren voor een filtratieprobleem. Dit doen we onder meer voor bedrijven in de drankenindustrie, de chemische industrie, farma en ziekenhuizen, energie en de zuivelindustrie.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw industrieel filterhuis

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw industrieel filterhuis wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.