Industriële filterbehuizing

Techno Filter is uw adres als het gaat om alles dat te maken heeft met het proces van microfiltratie. Ook voor een industriële filterbehuizing kunt u bij ons terecht. Wij begrijpen namelijk dat u niet alleen veel keuze wilt, maar dat het ook belangrijk is om een uitstekende kwaliteit te hebben. Daar staan wij voor.

Elke industriële filterbehuizing die door ons geleverd wordt, voldoet aan de Europese Richtlijn Drukapparatuur. Als professioneel bedrijf vinden we het namelijk niet alleen belangrijk om precies de industriële filterbehuizing te leveren die u zoekt, maar hierin ook de beste kwaliteit te bieden.

Industriële filterbehuizing van veel verschillende merken

In ons assortiment vindt u industriële filterbehuizingen van veel verschillende merken. Wij zijn geen distributeur van één bepaald merk, dus u kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies en u vindt bij ons precies het product dat aansluit op uw wensen en eisen. Voorbeelden van de specifieke merken kunt u vinden bij de diverse soorten filterhuizen op onze site.

Ons assortiment bestaat uit onder meer High Flow-filterkaarshuizen (zowel single stack als meervoudig) en industriële filterbehuizingen uitgevoerd in RVS (ook single stack en meervoudig).

Uw industriële filterbehuizing snel geleverd

Een ander belangrijk voordeel van zaken doen met Techno Filter is dat wij veel van onze producten uit eigen magazijn leveren, en dus snel bij u kunnen bezorgen. Hierdoor worden de gevolgen van een eventuele stilstand – en daarmee ook de kosten – beperkt.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw industriële filterbehuizing

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw industriële filterbehuizing wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.