Kaarsenfilter

Voor de microfiltratie van vloeistoffen wordt veelal een kaarsenfilter gebruikt. De werking hiervan is eenvoudig: de vloeistof wordt in een drukvat door een of meerdere langwerpige elementen – ook wel kaarsen genoemd – geperst, van buiten naar binnen, waardoor de af te vangen deeltjes aan de buitenkant achterblijven. Dit wordt regelmatig toegepast in onder meer voedingsmiddelen- en farmaceutische industrieën.

Het is dus belangrijk dat de werking van uw kaarsenfilter helemaal voldoet aan de wettelijke eisen en richtlijnen. Techno Filter is, als specialist in microfiltratie, met 30 jaar ervaring, hèt bedrijf dat u niet alleen kaarsenfilters en filterhuizen kan leveren, maar ook het juiste product kan adviseren voor uw filterprobleem.

Het juiste advies

Het specialisme van Techno Filter is microfiltratie, binnen het filterbereik van 0,01 tot 2000 micron. Hierbij is een grote nauwkeurigheid in werking uiteraard vaak erg belangrijk.

Het leveren van een dergelijk kaarsenfilter is maatwerk en dat is precies waar Techno Filter heel goed in is: u koopt bij ons niet alleen een kaarsenfilter, maar kunt ook rekenen op een gedegen advies van onze experts. Dit is dan ook de reden dat wij op dit vlak door de jaren heen een goede naam en reputatie hebben opgebouwd.

Doeltreffende filterkaars in verschillende soorten en maten

Een belangrijk voordeel van zaken doen met Techno Filter is dat u keuze heeft uit een groot assortiment. Wij bieden veel verschillende soorten nominale en Bèta Ratio 5000 kaarsenfilters. En wat dacht u van een filterkaars voor bacteriën? U vindt bij ons kwaliteit en een uitgebreide keuze, in verschillende soorten en maten.

Onze producten worden onder meer ingezet in de farmaceutische-, dranken-, elektronica- en chemische industrie, en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. U kunt er dus zeker van zijn dat u hiermee veilig kunt werken.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende werking

Online krijgt u vast een goed overzicht van de verschillende producten die wij leveren. Denk bijvoorbeeld aan een filterkaars voor bacteriën, geschikt voor vloeistoffen en/of gassen. Of een filterzak die weer specifiek bedoeld is voor vloeistoffen. In alle gevallen kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw kaarsenfilter

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw kaarsenfilter wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.