Kaarsenfilters

Voor een ruime keuze aan kaarsenfilters bent u bij Techno Filter aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in kaarsenfilters voor deeltjes en bacteriën. Onze kaarsenfilters voor deeltjes zijn verkrijgbaar in poriegrootten van 0,5 tot 3000 micron. De kaarsenfilters voor bacteriën zijn zelfs nog fijner; die gaan van 0,04 tot 1,2 micron.

In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeringen; u kunt bij ons terecht voor zowel kaarsenfilters in geplisseerde als in diepte-uitvoering. Daarnaast zijn kaarsenfilters bij ons verkrijgbaar in verschillende materialen. Bovendien krijgt u bij ons sowieso een goed advies op maat.

Kaarsenfilters: werking en meer informatie

Voor u een goede kaarsenfilter kunt bestellen, is het natuurlijk eerst belangrijk om te weten hoe het precies zit met de werking. Met welke werking moet u rekening houden bij het selecteren van een kaarsenfilter? Zijn alle filters wel geschikt voor uw toepassing? Techno Filter vertelt u daar graag meer over. Het is immers van groot belang dat u wel het juiste filter kiest.

Een kaarsenfilter is een filter dat zorgt voor de filtratie van vloeistoffen. Het gaat hier vaak om microfiltratie; filtratie van hele kleine delen. De naam dankt de kaarsenfilter aan de langwerpige vorm. Meestal wordt er met een kaarsenfilter van buiten naar binnen gefiltreerd, waardoor de af te vangen deeltjes aan de buitenkant verzameld worden.

Goede filterkaars uitkiezen

Voor een goede filtratie is het ontzettend belangrijk om de juiste filterkaars te kiezen. Zo bieden wij bijvoorbeeld de filterkaars RVS aan. Deze filterkaars is gemaakt van roestvrij staal en is daarmee geschikt voor gebruik met vloeistof-, gas- en stoomtoepassingen. Er zijn zelfs soorten die geschikt zijn voor culinaire stoom.

Diverse typen RVS filterkaarsen kunnen geregenereerd worden, waardoor ze weer opnieuw ingezet kunnen worden voor het filterproces. Dit bespaart weer geld en middelen.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw kaarsenfilters

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw kaarsenfilters wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.