Kunststof filterhuis

Een van de meest gebruikte materialen voor filterhuizen is kunststof. Een kunststof filterhuis heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat het geschikt is voor veel toepassingen. Techno Filter biedt een breed assortiment aan kunststof filterhuizen aan. Wij leveren uw kunststof filterhuis in uitvoeringen voor filterkaarsen of filterzakken.

Techno Filter levert een kunststof filterhuis voor filterzakken met verschillende koppelingen. Voorbeelden hiervan zijn de Tri-Clamp, RJT, Flens DIN 2633, en BSP.

Techno Filter: hét adres voor uw kunststof filterhuis

Als u ergens zeker van kunt zijn, dan is het wel dat Techno Filter hét adres is voor uw kunststof filterhuis. Elk filterhuis dat we aanbieden voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is ontwikkeld en geproduceerd volgens de Richtlijn Drukapparatuur.

Uiteraard beperken wij ons niet alleen tot de levering van filterhuizen; u kunt bij ons ook terecht voor de filterelementen en filterzakken die u in de behuizing gebruikt. Wij leveren deze van verschillende fabrikanten, zodat u altijd een ruime keuze hebt. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag met een goed advies.

Snelle levering uit eigen voorraad

Naast het feit dat wij over heel veel kennis en ervaring in verschillende branches beschikken, heeft het zakendoen met Techno Filter als voordeel dat wij beschikken over een groot magazijn in Uithoorn. Wij houden hierin een ruime voorraad met artikelen aan, zodat we veel artikelen snel kunnen leveren.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw kunststof filterhuis

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw kunststof filterhuis wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.