Over ons

Techno Filter is in 1998 gestart onder de naam Adviesbureau Techno, gespecialiseerd in het oplossen van filtratie problemen, het verbeteren van bestaande filterprocessen, en het dimensioneren van nieuwe processen.

Vanaf 2001 hebben wij ons toegespitst op advieswerk, en het leveren van een breed scala aan procesfilters. Dit betreft een breed assortiment filterkaarsen en filterzakken specifiek binnen het bereik tussen 0,01 – 2000 micron. De focus ligt voornamelijk op het bieden van filtratie oplossingen voor de voedings- en drankenindustrie, de (Bio)farmaceutische markt en industriële markten.

Samen met onze partners verbeteren we bestaande toepassingen met uiteindelijk als doel:
het reduceren van de filterkosten van de gebruiker.

Naast standaard filters voor vloeistof-, lucht-, en andere gastoepassingen, hebben we de expertise om samen met onze leveranciers custom-made producten te ontwikkelen voor o.a. OEM’s. Naast ons sterke assortiment in filterelementen en filterhuizen staan service en kennis op een hoog niveau. Dit betekent onder meer dat wij t.o.v. onze concurrenten een aanzienlijke voorraad houden om de continuïteit in uw proces te waarborgen.
Wij zijn van mening dat specifieke proceskennis in combinatie met de juiste productkeuze uiteindelijk zal leiden tot een gezonde relatie met u als klant, en het optimale productieproces.

Het totale plaatje waardoor wij ons onderscheiden!

Advies
Gespecialiseerd in het oplossen of verbeteren van filterproblemen.

Uitstekende Kwaliteit / Prijsverhouding
Dit is een proces dat continu onze aandacht heeft.

Kennis
Ons team heeft sinds 1999 een zeer ruime filtratie “Know How” opgebouwd.

Persoonlijk contact
Onze Filterspecialisten geven advies “on site”.

Bereikbaar
In noodgevallen zijn wij buiten kantoor uren en in het weekend bereikbaar +31 297 524 131

Levering uit voorraad
Ruime voorraad vanuit ons magazijn in Uithoorn