Persluchtfilter

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij de aanschaf van een nieuwe persluchtfilter? Neem dan gerust eens contact op met Techno Filter. Voor een goed advies over een persluchtfilter bent u hier aan het juiste adres.

Wij zijn werkzaam in vrijwel alle branches, van industriële tot medische toepassingen. En omdat we een zeer uitgebreide collectie met persluchtfilters en bijbehorende apparatuur hebben, is onze naam ook echt de enige die u hoeft te onthouden!

Werking persluchtfilter: hoe zit het precies?

Wij krijgen regelmatig vragen over de werking van een persluchtfilter en waar precies op gelet moet worden om een zo efficiënt mogelijke werking te waarborgen. Voor we daar antwoord op geven, is het goed om te weten dat alle persluchtfilters die bij Techno Filter te koop zijn, gevalideerd zijn en voldoen aan de geldende standaarden. U krijgt dus altijd goede kwaliteit.

De werking van een filter voor perslucht hangt af van de toepassing. Er zijn bijvoorbeeld persluchtfilters voor het filteren van deeltjes uit perslucht of andere gassen, met een poriegrootte van 0,1 tot 1,2 micron. Voor het verwijderen van bacteriën zijn er filters tot 0,01 micron. Voor het verwijderen van geur of damp leveren wij actief kool filters. De actieve kool gaat een chemische reactie aan met geur- of dampdeeltjes, waardoor deze in het filter achterblijven.

Ook voor vervangende persluchtelementen

U kunt bij ons heel goed terecht voor uw nieuwe persluchtfilter én voor vervangende persluchtelementen. Wij verkopen vervangende filterelementen voor bijvoorbeeld de merken Domnick Hunter, Balston, Zander, Finite, Hiross, Parker, Ultrafilter, Donaldson, Atlas Copco, Bea Filtri, Compair, Deltech, Edwards, Dollinger, Ingersoll Rand, Omega, Sullair, Trockair en Wilkerson. Al onze vervangende filterelementen voldoen aan de internationale standaarden, volgens ISO 12500 en ISO 8573-2:2001. U krijgt dus uitstekende kwaliteit.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw (product)

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw (product) wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.