Persluchtfiltratie

Persluchtfiltratie speelt een belangrijke rol in diverse medische en industriële toepassingen. Daarom is het belangrijk om op dit gebied goede resultaten neer te zetten. Sterker nog; het is essentieel. Als bedrijf moet u immers voldoen aan strenge eisen op dit gebied. Het is daarom verstandig om hiervoor een goede partner te kiezen. Techno Filter is zo’n partner.

Techno Filter is specialist op het gebied van microfiltratie. Persluchtfiltratie maakt daar uiteraard ook deel van uit. Wij bieden een uitgebreid persluchtprogramma dat onder meer bestaat uit filterelementen voor het verwijderen van deeltjes of bacteriën, actief koolfilters voor het verwijderen van geur en damp, vervangende filterelementen voor perslucht en vacuüm toepassingen, filterbehuizingen en meer.

Het belang van goede persluchtfiltratie

Goede persluchtfiltratie is van groot belang. Daarom bieden wij alleen gevalideerde persluchtfiltratie artikelen aan, die voldoen aan de internationale maatstaven. Dit betekent dat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit. Uiteraard letten we ook op de prijs; wij vinden een goede balans tussen prijs en kwaliteit erg belangrijk en sturen hier actief op aan.

Onze bacteriefilterelementen zijn gevalideerd op bacteriën en fagen en zijn verkrijgbaar in de poriegrootten van 0,01 tot 1,2 micron. Om deeltjes te verwijderen, verkopen wij kaarsenfilters van 0,01 tot 25 micron. Wij leveren originele en vervangende filterelementen voor persluchtfiltratie van ruim 30 merken.

Techno Filter helpt u met goed advies over persluchtfiltratie

Uiteraard doet Techno Filter meer dan alleen het leveren van producten die te maken hebben met persluchtfiltratie. Juist in een industrie waarin het zo belangrijk is om alle details precies goed te hebben, mag een vakkundig advies niet ontbreken. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor persluchtfiltratie

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw persluchtfilter wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.