Sanitaire behuizing

Een sanitaire behuizing wordt in veel industrieën toegepast. In bijvoorbeeld de farmaceutische en voedsel- en drankenindustrie is dit zelfs een vereiste. De sanitaire behuizing is gemaakt volgens strenge ontwerpmaatstaven en heeft een hoog oppervlakteafwerkingsniveau van maar liefst Ra 0,8 µm of nog beter. Hierdoor is het product heel geschikt voor kritieke toepassingen.

Deze behuizingen kunnen gesteriliseerd worden met stoom, ze zijn te desinfecteren met heet water, en ze zijn bestand tegen de meeste desinfectie middelen. Hierdoor zijn ze dus volledig hygiënisch schoon te krijgen. Techno Filter levert sanitaire behuizingen van diverse fabrikanten en kijkt hierbij uiteraard naar de geldende Europese maatstaven.

Hoge kwaliteit in sanitaire behuizingen

U kunt dus met een gerust hart advies van Techno Filter aannemen als het gaat om de aanschaf van een passende sanitaire behuizing voor uw filtratieproces. De specialisten van Techno Filter hebben al zo’n 30 jaar ervaring in het vak, hetgeen een meerwaarde geeft op onze vakkennis.

Het selecteren van de juiste behuizing is namelijk geen exacte wetenschap; ervaring is daarom van groot belang. Techno Filter is inmiddels uitgegroeid tot hét kenniscentrum op het gebied van proces- en industriële filtratie binnen het gebied van 0,01 tot 2000 micron en is daarmee uitermate geschikt voor het vinden van dé perfecte oplossing voor uw probleem.

Goed advies over uw ideale sanitaire behuizing

Als u op zoek bent naar goed advies over uw ideale sanitaire behuizing, bent u bij Techno Filter dus aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen uw sanitaire behuizing, maar ook bijvoorbeeld uw andere filterhuizen, filters, filtermodules en filterzakken. Deze hebben we onder meer al geïmplementeerd in de drankenindustrie, chemische industrie, farma en ziekenhuizen.

Ook in de elektronische industrie, de zuivelindustrie, de energiebranche en bij O.E.M.-fabrikanten worden onze producten naar grote tevredenheid gebruikt. Ook fijn om te weten: als u onverhoopt te maken krijgt met een noodgeval, dan kunt u ons altijd bellen, ook buiten kantoortijden. Wij zullen altijd ons best doen u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw sanitaire behuizing

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw sanitaire behuizing wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.