Stoomfilters

Als u stoomfilters gebruikt in uw filtratieproces, dan is het uiteraard van groot belang om te kiezen voor typen die bedoeld zijn voor professioneel gebruik. Hiervoor hoeft u maar één naam te onthouden: Techno Filter. Wij leveren filters van professionele kwaliteit, tegen een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien leveren we niet alleen, we adviseren ook.

Een uitgebreid assortiment

Voor u stoomfilters bestelt, is het natuurlijk handig om te weten welke keuze in stoomfilters er is. Wij bedoelen met stoomfilters zowel filterbehuizingen als losse filterelementen of filterkaarsen, weke geschikt zijn voor het werken met stoom. Bij nieuwbouw is een stoomfilter vaak een filterhuis met een filterelement. In bestaande projecten gaat het vaak om een vervangend onderdeel, dat in een bestaande filterbehuizing wordt geplaatst.

Bij Techno Filter kunt u uiteraard terecht in beide gevallen. Wij bieden een heel divers assortiment en zijn ervan overtuigd dat we ook u aan de juiste filters kunnen helpen. Wilt u hier meer over weten? Onze specialisten leggen het graag voor u uit, dus neem gerust contact op.

Techno Filter is dé specialist in stoomfilters

Als er namelijk één ding is waar u zeker van kunt zijn als u de hulp van Techno Filter inschakelt. Dat is dat wij precies weten waar we over praten. We beschikken immers over jarenlange ervaring, in allerlei industrieën. Dankzij de samenwerking met hele diverse bedrijven zijn wij in staat om een service te bieden die ongekend is in de filterindustrie.

Als u dus stoomfilters nodig hebt en hierover graag een deskundig advies ontvangt, extra informatie wilt hebben over een bepaald type filter, of nieuwsgierig bent naar de scherpe prijzen van onze filters, dan kunt u contact opnemen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Ervaar het zelf met onze gratis FreeScan!

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan bieden we u graag de gratis Techno Filter FreeScan aan. Deze scan is volledig gericht op het optimaliseren van uw processen en het verbeteren van de efficiency.

Wij zetten onze 30-jarige ervaring hier graag voor in, of u nu daadwerkelijk problemen hebt, of deze wilt voorkomen. Ook kunnen we via de scan achterhalen of uw filters wel optimaal presteren, zowel in gebruiksduur als in gebruikskosten. Onze ervaring leert dat hierin vaak nog veel winst te behalen is.

Techno Filter: dé specialist voor uw stoomfilter

Techno Filter helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Als u meer wilt weten over onze diensten en producten, direct uw stoomfilter wilt bestellen of een aanvraag wilt doen voor een FreeScan, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0297 – 524 131, per email via info@technofilter.nl, of via het contactformulier op onze website.